...

<3
Otroligt kreativa cup-cakes till min ära av Elin Edwin Linna och Karin. Jag är verkligen sjukt imponerad.
haha
Min första morgon som 18 åring. Champange choklad och jordgubbar. Och två mänskliga paket.
fölledag
Mitt liv i tre delar.
jä
02:01:41.
Haha jag startade i grupp tio, full av hormonstinna män. jag stog och störde mig på att jag glömt måla naglarna, för att matcha min tröja, medans stämningen blev mer och mer tryckt ju närmare starten vi kom. Långt ifrån vårruset detta...

Discon är allmänt farliga


Grease is the word

marilyn
Jag är hemma från jobbet och har precis intagit min fredag middag framför Satc Rick9plus.... Jag älskar Sanford, de bord ge honom mer tid i rutan!!!
Sitter vid köksbordet och lyssnar på mitt nya "soundtrack of my life"-Duffy, underbar röst och helt genomfantastisk skiva! Iförd leopard nattlinna, Frida virkade tofflor och min rosa velor "hoddie". Bara för känslan, ända sen jag började (och äntligen avslutade) I''m with the band har jag levt i en dröm om 60 och 70 talens kitshighet och Marilyn och Pamela är mina förebilder, tillsammans med forever and ever Bridget Jones, Carrie och Jessica Simpson.

Det är härligt att ha jobb, men jag känner kisslukt ÖVERALLT. Även när jag kommer hem, det känns som m det har satt sig i kläderna, fastän jag har jobbkläder på mig där, och det lujtar inte gott. Det är verkligen störande. Blä.

Jag fyller verkligen år om mindre än 2 dagar. Sjuka värld.  

RSS 2.0