Superbögen från 80-talet

Jag har fikat med Katti idag, så underbart att prata! Vi har våra "hur är din mentalahälsa just nu" samtal då och då (varje gång vi ses) och det är refreschande.

lina p4katrin p4 
Sisters in radio-law. Hoppas de mejlar snart igen!

På caféet, Grapolino, träffade jag mystiskt nog Elsa, Alvas kompis! Jag hade aldrig varit där, hon hade aldrig varit där, vad var chansen liksom? Den 12 åker hon till Kenya för att förära Alva med ett Sverige besök, så coolt!

Herregud, min mattelärare har verkligen kort taight skinnjacka. Och taighta svarta jeans, och nyklippt hår. Och inbyggda axelvaddar (på sig själv eller sina kläder?)!!! Jag dör av faghag-het. 

It's like the rules of Feminism

feminism
I lördags firade jag och Anna frida som galningar, men i fredags hade jag klädångest. Det slutade med att jag på kvällen begav mig in till stan med Cissi för att stressköpa något "party-gärna-ekologiskt-super-billigt-och -precis-rätt-passform", dömt att misslyckas alltså...
Eftersom jag hade ett tillgodo kvitto hos Tessie, i Grand passagen, gick vi dit för att kolla. Herreegud, butiksägaren från mansgris planeten! Vi vandrade omkring bland stängerna av slinkiga bimboplagg och jag plockade åt mig några svarta klänningar och en leopardig sak jag tyckte så cool ut. Från tomma intet rusar han fram:
Han (för nära) : Hittar du något?
Jag: öh..lite grann, jag tänkte gå och prova.
H: Jaha, vilken storlek då?
Utan att vänta på svar sliter han upp min jacka och känner sig hårdhänt fram för att få en uppfattning om vilken storlek jag faktiskt hat, varför vänta på svar liksom? Varför spilla tid i detta stressade samhälle?
H: xs ( hade han sagt något annat hade jag debuterat som ungdomsbrottsling), ta den här den är fin. Spring och prova nu sötnos.
J:...!!!???...

Jag provar och han tycker, när han är tvungen och svara i telefonen sliter Cissi tag i kläningarna och jag slänger på mig kläderna för att komma där i från.
H: Passade det, ska ni ta det?
C: öh..nä...vi letar vidare, vi går nu.
H: jaja ingen fara mamma!

Stackars Cissi som precis hade klippt sig var helt knäckt.  

Powerpuffpingla

image146
Jag har äntligen tagit tag i mitt liv, jag har klippt mig! Snedlugg och slinat och blont, hejdå utväxt! Jag känner mig som men ny människa. I flera månader har det kännts som om hela världen glott på mitt håt och tänkt herregud ser hon inte det svarta som kryper ur huvudet på henne? Men nu är det över, jag är frälst.
Min vana trogen tog det fyra timmar innan jag var klar. Från kl. 9.00 till klockan 13.00. Hej och hå att klippa sig blir nästan ett en dags företag, men det är det defenitivt värt!
Jag fattar bara inte att det inte kan sluta regna?! Eftersom jag klippte mig vid krysset, istället för på torget så tog jag 23,  och fick gå mycket längre i blåsten. Tack till mitt genomskinliga paraply så jag kunde dra ner det ordentligt över huvudet. Jag gick större delen av vägen baklänges också, allt för att frissan ska stanna så bra som möjligt tills ikväll då vi ska ut och fira Frida som är 18 år idag!!!! Grattis och hurra!
Det blir alltså 3, och inte 4 uhöhöhöh, powerpuffpinglor som vandrar ut tonight! Nu är störrsta problemet vad jag ska ta på mig, och det är bara 3 timmar kvar!!!!

Mölndal är en förort, inte en stad

Detta ska bli mitt nya mantra att mässa inför de patriotiska mölndalsborna Elin och Jessika. De räknar nämligen Mölndal som en stad...det gör varken jag, Edwin eller Karin. Mölndal är en förort till Göteborg, och inget annat. Kommer det någonsin bli en jätte klass konflikt kommer det defenitivt att handal om Mölndals stads vara eller icke vara.


Jag har pricktestat mig idag, inga nya allergier, fortsatt gräs, katt och hundkänslig. Eventuell pollensesongs astma. Mina armar är fulla av bläcksträck och ser väldigt suspekta ut.


Matte c eller inte matte c. Mitt stora dilemma. Men jag är nästan hundra på att inte välja det, ett helt år utan matte hade verkligen varit perfekt. Jag hoppas jag får Friskvård och Design, det hade varit så sjukt roligt!


Nu är det bara 2 dagar till Frida fyller 18!!!! Så coolt och underbart, hurra hurra hurra!!!!

Nu ska jag traska iväg mot vasaplatsen och träffa katti för en fika. Det ska blir så härligt att prata.

Rumpish Tuttish Intelligent

Kniven i hjärtat. Göteborgs Fucking Åmål. Jag vet inte om agska skratta eller gråta.

carola

Edwin har förstört min glorifiering av Carola. Herregud jag är rädd. Total utfreakning! Hjälp, skriken på slutet...vad tänkte hon på? Hon kanske inte tänkte alls? - "Vi ska korsfästa vårt kött! Det är underbart med gudomllig auktoritet." Hjälp.
Jag ska genast bota mig med Evighet och Gloria. De kan ingen ta ifrån mig.
 För mig är hon fortfarnade gaysymbol.

manlighet

manlighet
Jag fick 7. Medel är 110. Jag tror min gammelfarmor (95 år, går aldrig ut utan
smink och fixade rötter) är stolt över mig.

Helgen har kännts väldigt lång och härlig. I fredags hade vi ett pre-birthday party för Frida. Hon hade hyrt Romerska badet, inte ägget som jag trodde först, och det var helt fantastiskt. Det var ett eget jätte rum med pool och ångbastu och små mini rum med skynken man bytte om bakom. Det var sjukt längesen jag badade bastu och jag gick in i något slags psykosmeditativt-tillstånd.Jag fick även chans att använda min nya baddräkt, jätte randig i svartvitt, som fyndade jag och Anna när Veromoda stängde ner.
Efter Hagabadet gick vi hem till Frida och åt middag och kollade på film och sov.

Igår var jag, Elin, Linnea och Kim på Lisas musikal "Det händer inte mig". Den var jättebra och jättehemsk. Handlade om en tjej som fick cancer. Men så sjukt bra. Danserna stämde så bra och musiken och allt var verkligen jättetight. inget man förväntar sig av en ungdomsmusikal direkt. (jag tänker på min konfirmation...)

Eftersom huvudrollskillen var helt underbar kommer jag inte deppa ner mig  helt och hållet inför matte provet på tisdag. Nu har jag nåt annat att fördriva tankarna med. 

Edwin

Räddade min dag. Äntligen är jag klar med skivan, som jag fixat med de senaste tre timmarna.
TACK!
Nu blir det lyckligtvis lite härliga Ola-moves imorgon.
HURRA!
ola

Windows rätta jag

http://www.youtube.com/watch?v=rzWGRmeVOO4


En stud på jorden tolkad av Brolle Jr

småttingarunderbara
Vi har verligen varit kompisar sen vi föddes. Det känns helt underbart!
Har vi inga män när vi är 40 så flyttar vi ihp och dricker varm mjölk med honung.
Varvat med unga prostituerade pojkar.

Jag håller precis ppå att plocka ihop de sista rörelserna och musiken till mitt gympa pass. Allt börjar imorgon och jag måste öva in det. Väntar på att någon snäll människa kan skicka heartbeats i mp3 format.

Inom kort måste en shoppingtur genomföras! Jag har akut klädbrist och alldeles för lång klädångest på mornarna. Verkligen inget bra sätt att börja dagen på, särskilt inte när man börjar åtta!!!

Sko dig

skor!
Maria Vuitton har skotävling på sin blogg! Du kan vinna dessa underbara skor. Jag dreglar sönder när jag ser de röda, så underbart snygga. Me likei (för lite mer Carrie känsla)!
Jag tänker, eftersom jag ska till Paris nu i vår; Stay-ups+svartspetsklänning med lite uringning+vilt hår+nåt roligt ställe i närheten av Moulin Rouge (för glammiga Nicole Kidman känslan)+Evan McGregor kopia som pratar franska.
Kolla in Maria för att vara in the running of becoming Sweden's next underbaraste sko ägare.

Om man är glad får man sociala poäng

Öppet Hus och kakförsäljning. I 3 och en halv timma. Det var jobbigt. Men sjukt roligt att sälja kakor.
Lärare skaramlar med mynt i sin ficka.
Lina: Bara fem kronor!! Stöd våran klass resa, just nu kommer vi ju bara till Åmål!! hehe blink blink
Lärare, utan skratt eller leende: Hm jag hm snart ska vi se om jag har så mycket då...öh
Lina: Är et ob-tilläggen som kommer fram nu eller?? HAHAHAHAHAHA
Han fattate ingenting. Var totalt humorbefriad.
sushi
Vid halv fyra vandrade  jag och Elin iväg för att äta...munch. (middag och lunch). Det blev sushi på Viktoriagatan, världens mysigaste ställe!!! Så underbart gott, både soppa och te ingick. Plus jättemysiga bord!

Vi åt i flera timmar, det har blivit våran tradition att babbla hur länge som helst. Men det var väldigt fördjupande samtal kan jag lova. Skitsnack och livserfarenheter. Komplex och ångest. Härligt härligt.

Livet är förhoppningsvis en schlager

När jag kom hem igår hade min syster fått för sig att skulle bli musiker och släpat upp pappas gamla synt på sitt rum. Likheterna blev tyvärr lite för stora med David  i Livet är en schlager.
Nästa gång sitter hon kanske och skriver "kuk" på dominobrickor.
livet är schlager
I ett ögonblick av välvilja anmälde jag mig att vara med på skolans Öppna Dag och prata om franska sektionen. Efter det ska jag sitta i cafét, och jag tänker inte betala för de kakor jag ev. kommer äta. Det kan vara min lön.

På jullovet lånade Karin ut sin dyrbaraste och känslomässigt vackraste ägodel till mig, sin Ipod. Den var helt fantastisk. Min nya favorit låt är numera "Tell noone about tonigth, Le Sport". Helt underbar. Jag stolsdansar varje gång jag lyssnar på den.

Jycklaren Lasse

Jag och Anna hade vår sista företagsekonomilektion idag, aldrig mer fredag klockan 5!!!
Vi avslutade skoldagen med en tur på stan, Anna är istort behov av ny väska. Målet blev Emmaus.
Jag tror de hade fått tillökning på klädfronten , det fanns helt sjukt mycket roliga saker! Jag blev så inspirerad!

Men ibland underar jag verligen vad folk tänkte som köpte plaggen från början? Vad ska man ha en genomskinlig overall i svart spets med snörning djup uringning och volang resår fötter?

clown?

Jag har funnit en man. Eddie i Östersund. Så underbar. Tack Modette för streetstylefoton.

clownbyxan

Klippningstankarna rullar vidare. Jag kan inte bestämma mig om håret är snyggt som det är, eller om jag ser ut som Lasse i Tillsammans när jag fönar det.... Uppklippt/Avklippt/Snedklippt
Svårt och nästan(!!!) nagelbitande.

Jag behöver klippa mig

Jag behöver verkligen uppgradera mig frisyr. Hemsk utväxt.
Jag bill ha långt hår, så jag funderar på att klippa upp det lite... För att få lite volym och fall
på det hela.
Men jag är ine helt säker...
frisyrer
Rosa är kanske rätta looken just för mig, även på håret?
Silikonbröst är ju liksom redan givet.
Jag kommer bli så snygg.

Nytt år -Nya visioner - Nya chanser

2008
Jag har en ny kalender; jag är laddad och har percis läst om På spaning med Bridget Jones.
2008 låter fruktansvärt exotsiskt och nyskapande. Det är verkligen sjukt nytt och man har inte hunnit tröttna på att säga det än. 2008 känns som förändringarnas år. Fylla 18 året och ta körkort året. Bara att köra igång alltså...

Visioner:
*Göteborgs Varvet, under 2 timmar.
*Bli ekologisk
*Vara-snygg-året
*Äta mer alger

Handlingsplaner:
* 2 träningspass(jag är ju instruktör, betald träning hurra!) +2 jogging rundor i veckan
*Hejdå H&M hello myrorna och fairtrade, och ekologisk bomull. Hej Bodyshop och hälsokoster!
*Nya glasögon (annars känner jag mig ful hemma), personlig stil genom second hand och insperation genom livet och filmer.
*Sushi och lektioner av Frida.

På jullovet har jag avverkat följande kulturella mästerverk:
Legally blond 1&2
High School Musical 1&2
Livet är en schlager
Bridget Jones Böckerna
Bergdorf's blondiner
Några nummer av Glamour

Allt känns väldigt bra och härligt rosa. Framtiden är glittrande.
dressed
Ragtime, magasinsgatan; Karin och jag testar underbart klänningar.
Jag är kär, men tyvärr är jag ingen 34...

elin sågelin såg
elin sågarimage129
Sjuk, mer psykotisk,Elin...
Här med coolaste julklappen någonsin; en såg man spelar på!

RSS 2.0