Det sistaste


1. när jag var sjuk såg min säng ut så här, själv syns jag inte på bilden, men det är bara för att jag är dränkt bakom alla snorpapper. Jag har även fått en finne på näsvingen som gör så sjukt ont! Bara för att jag missbrukade idominsalva för att jag snöt av allt skinn på näsan.
2. Sen när förpackar de magnumglassarna så coolt? En vän till familjen köpte den åt mig som en muta för att han kom och lagade en stol och jag, men en lugg som stog rakt upp, fett hår och feber inprincip RINNANDE ur ögonen, var tvungen att öppna.


Jag har börjat en egen peppskola! Min kalender är min gud och nu ska gud visa sin härlighet och göra mig hel som människa tänkte jag. Brevid är schema på min dag och resten av sidan är dränkt av packlistor. IMORGON ÅKER VI! DET ÄR JU SJUKT! RESFEBER RESFEBER RESFEBER!!!!!!!!!!!

Jag och Elin tar eventuellt vodkatrain genom kazakstan och uzbekistan hem från kina. Det hade varit de roligaste vykorten någonsin!!!!!

I valet oc kvalet

Bara en engelska resume och en franska artikel kvar, sen är jag klar!!! Och kan helt och fullt koncentrera mig på Berlin! Idag gick jag av misstag in på Eurosko på torget, och vad hittar jag i en fynd låda, svarta sneakers från Roots, uppbyggda så de är sköna att gå länge i, för bara 100kr!!! Vilket fynd! Jag hälsade även på ELin i teaffären idag, och då blev det 1 hekto Nepalisk bergsblandning (eller nåt) och en liten prov påse med munk te. Efter buddhismprovet känner jag mig väldigt inne på att dricka grönt te som luktar konstigt, allt för att få den där speciella känslan av det mögliga gräset brevid en när man som bäst stirrar in i en bergvägg och mediterar utan att röra sig, år ut och år in. Vilken tillvaro!

Jag är så arg på mitt hår! Det har en konstig slaskig färg och känns så tråkigt. Det måste hända något (ooooooj shit jag slant med nageln! vad hände med texten?? Den blev super stor! HJÄLP!) men jag vet inte vad....
Cruella DeVille eller Lady GaGa? 




I valet och kvalet


Bara en engelska resume och en franska artikel kvar, sen är jag klar!!! Och kan helt och fullt koncentrera mig på Berlin! Idag gick jag av misstag in på Eurosko på torget, och vad hittar jag i en fynd låda, svarta sneakers från Roots, uppbyggda så de är sköna att gå länge i, för bara 100kr!!! Vilket fynd! Jag hälsade även på ELin i teaffären idag, och då blev det 1 hekto Nepalisk bergsblandning (eller nåt) och en liten prov påse med munk te. Efter buddhismprovet känner jag mig väldigt inne på att dricka grönt te som luktar konstigt, allt för att få den där speciella känslan av det mögliga gräset brevid en när man som bäst stirrar in i en bergvägg och mediterar utan att röra sig, år ut och år in. Vilken tillvaro!

Jag är så arg på mitt hår! Det har en konstig slaskig färg och känns så tråkigt. Det måste hända något (ooooooj shit jag slant med nageln! vad hände med texten?? Den blev super stor! HJÄLP!) men jag vet inte vad....
Cruella DeVille eller Lady GaGa? 


provad

Jag gjorde högskoleprovet. 79 av 122. Det var helt okej. Men jag vill ha det i såna nåt komma nåt siffror. Daniel som gick i min gamlgamla klass gjorde det samtidigt och vi kom överens om att allt över 0.8 var okej eftersom man då var normal smart. Medel ska tydligen ligga på 0.8-1.1. Får man under måste ju det på något sätt svart på vitt visa att man är liiiiiiiite dummare än alla andra...

Idag kom Karin över på frukost och det var så himla mysigt! Jag älskar att servera frukost, det blev scones, fil, müsli och massa frukt. Jag som över hos anna i fredags och hon gjorde en jättemysig frukost innan provet för mig, plus en gullig liten massäck som hjälpte mig igenom statistiken! 

Vi kollade på Jack. Den var faktiskt jättebra på ett gammaldags ulfigt sätt. Och herregud KJELL BERGQVIST!!!!

Det som förstörde filmen var att Jack var så ful. Gissa vem liksom..(svar: Han den som är klädd i ljust slitet jeans tyg från topp till tå) Vilken vämjelig syn!

Lisebergare ett ord att hata



Denna sommar måste alla boka in ett Lisebergsbesök från och med v. 26! JAG FICK SOMMARJOBBET! Jag ska stå och steka hamburgare, plocka skräp och vara tålmodigt! Hurra!!! 26 juni - typ 28 augusti finns jag där!

PS. Varför handlar högskoleprovet om matte??????????? Det är inte allmänbildning, allt utöver plus och minus och lite division och gånger är överflödigkunskap! Tar dig ingenstans i livet, bara neråt.

Den är så bra


Fredag



Café Esther på Linnégatan! Varför har jag inte varit där förut? Jag och Ida åt lunch där idag efter att jag försökt ta henne till i ett nötskal. Jag hittade inte, stannade folk och frågade om var mitt andra hem låg, alltså fel ställe, och var allmänt förvirrad. Men ödet grep i och vi hamnade i himmlen! Zucchinisoppa toppad med räkor och en stor ost/tomat/gurk fralla samt kaffe för 60 kr! Ochdet var så sjukt mysigt och de spelade jättelugn musik och det känndes så avlsappnande.

Efter skolan offrade sig frida och föjlde med mig till Shock eftersom jag inte vågade gå dit själv och då drabbades jag av köphetsen. Jag köpte super coola lösögonfransar och sedan gick vi vidare, hamnade på Åhlens där jag (ÄNTLIGEN!) köpte en volyme master och sedan gick med i Åhlensclub och fick köpa en mascara til 20% rabatt! Jag köpte Hypnose, och just denna dag fick man när man köpte den både den super braiga kajalpennan och sminkbortagningsmedlet med!!!! Lyx lyx lyx! Att jag spara för att kunna shoppa ohämmat i Berlin har jag redan glömt...

Russian base lovers



Tingeling tingeling jag fattar ingenting, varför måste man begränsa sina svar?? Herregud, jättefråga, 3500 tecken inkl blanksteg! Not okej! Jag börjar även undra över min påstådda feministiskhet. Det ända jag vill komma fram till vad jag än skriver nu för tiden är att män är djur och att rättsystemet suger. Jag kanske har komit in i puberteten?

äta gräs


Paris, för de som inte fattade det...

Det känns som om jag är påväg ut på grönbete! Allt känns så sjukt mycket lättare när det är ljust, varmt och soligt! Jag tittade iof precis utgenom förnstret för att liskom få lite medhåll och upptäckte att det är kolmörkt, men ändå. Det var super vamrt och soligt och GRÖNT idag! Det gör mig så otroligt lycklig och jag vill bara lägga på en äng lukta på kobajs och äta gräs. Och det är bara 13 dagar kvar till Berlin...

Don't Hessetate



Hermann åh Hermann you're my man!

I mitt manodepressiva tillstånd så borde det ju egentligen vara jag och Kromsten som kilade stadigt, typ lite stötta varandra mentalitet, men det är Hermann Hesse (ja det stavs med två n) jag vill ha. Han sägs vara den förste hippin, den ursprunglige grundaren av flower power tänket! Jag sitter och googlar honom eftersom jag karin och osckar ska redovisa om honom imorgon, det är nämligen han som skrivit Stäppvargen. Denna man är så klok så klok och verkar ha varit så otroligt djupsinnig och jag vill bara ha mer av hanns böcker! Han skriver om det komplexa jaget och det är så interessant att jag dör!

Nått annat som jag upptäckt är min oförmåga att vara konsekvent, och i detta fallet behöver man knappast vara det heller men jag upphör liksom inte att förvåna mig själv.

  1. I höstas hade jag levt mitt liv i tron att jag hatade tyskland. Jag åkte till Berlin och börjar ÄLSKA detta land höll jag på att skriva men jag ångrade mig direkt. Jag skriver stad så länge så har jag inte sagt för mycket men det är verkligen helt sjukt fantastikst där. Slutsats jag måste gifta mig med en tysk.
  2. Åker till Edinburg och fattar hur verkligt underbart det är där. Jag måste flytta dit och få små söta dialektbarn.
  3. Jag vill inget hellre än att åka tillbaka till Paris och frankrike, och jag tror ibland att jag vill ha en fransman, men tänken på att enda up med en Nicolas eller Michelle skrämmer mig för mycket tyvärr..
  4. Sitter brevid Dea på religionen och hon läser en dikt på ryska för mig. Slutsats är att jag måste få vakna upp till detta fantastiska språk varje dag. ¨
  5. Sitter ett par danskar bakom mig och karin på guldheds tornet. Danska är det finaste språket....

Jag fattar inte. Jag kanske får leva i ett polygamiskt kollektiv ändå. 


Wounderbarisch

Fil:Berghain.jpg

O Ja! Det är bara das 17 dagar kvar! Nymålade naglar, knallrosa för schlagar känslans skull, skriver på kokboksprojektet och allt känns mycket bättre! Anna ska ha Burlesque middag nästa lördag, så jag har exakt en vecka på mig att odla och förfina mina fetisher...

UPDATE: Nu ska jag ut och springa efter att ha skrivit ett utkast till de delar jag ska skriva till kokboken. När jag kommer tillbaka och duschar MÅSTE jag raka verkligen benen. Jag trodde nästan jag hade en pojkvän när jag vaknade imorse, hade hamnat lite snett under natten så benen stack ut från andra delan av täcket och det var ingen rolig syn när jag upptäckte att det var mina egna...

Nu måste det ta slut


Jag klarade faktiskt att åka ensam till nice i 2 veckor. Jag har skällt ut blottare, leder gympa pass, jag skäms inte för att jag älskar melodifestivalen. Egentligen klarar jag faktiskt allting?

Herregud! Jag måste ta mig samman! Det senaste dygnet har min underläpp darrat konstant. Jag grät när jag skrev igår kväll, senare grät jag mig till sömns, jag grät när jag åt frukost,  jag grät så mycket att jag svalde vatten hostade som en galning när jag duschade, jag grät så mycket att jag funderade att strunta i det sista handledar mötet eftersom jag inte trodde jag skulle kunna åka buss utan att gråta. Sen satt jag och koncentrarade mig på att inte låta tårarna som brände innan för mina ögonlock sippra ut över mötet men det innebara bara att jag hulgrät mot Idas axel efteråt. Jag skyndade mig sedan hem för att hinna sjukanmäla mig innan kl 12 och fortsatte gråta hemma. Sen skrev jag. Sen grät jag när mamma ringde. Och skrev. Sen grät jag när pappa hade ringt och fortsatte gråta när jag skrev. Sen kom pappa hem och vi pratade om kompositionen och jag grät konstant. Sen ringde elin och då grät jag igen. Jag skulle åkt till Köpenhamn idag men jag stannar hemma, jag skulle bara gråtit. När pappa kramade mig blev det för mycket så det blev skrik och hulk gråt. Sen åkte de och mamma ringde och vi pratade sidnummrering och jag grät. Och grät och grät. Nu är jag rädd att jag inte ska kunna öppna mina ögon imorgon.

Men det måste ta slut! Jag kan inte gå omkring med illamående, ont i huvudet och feber pga av skolan längre! Det måste bara slute, jag måste sluta! Jag fattar inte vad jag håller på med. Det tär på mig och att gråta hjälper inte längre. Innan har det alltid kännts bättre att få gråta av sig, men nu bara fortsätter det. Nu började jag tom gråta igen.

Det är inte min personlighet eller mitt jag de sätter betyg på. Det är mitt arbete. Det är bara så förbannat svårt att fatta skillnaden.


Det blir ju aldrig klart

Alltstå jag dör.

090310

Min spellista just nu
Akon Ghetto
Akon Troublemaker
Alcazar Stay the night
Carola Gloria

Lättlyssnat.

Allt för att kunna spärra upp ögonen så mycket som möjligt och jobba.

Nu ska jag ta bussen in igen och ha gympa, men jag måste snickra ihop ett nytt snart för det börjar bli så tråkigt!

Friska tag

Idag när jag snöt mig efter att ha varit ute och sprungit läte det precis som de första takterna till Alla som inte dansar är våldtäktsmän och då blev jag så glad! Berlin är inom räckhåll och det gör att det känns så sjukt mycket mer okej att jag bara tänker på mitt projektarbete 24 timmar om dygnet. Jag dör på det och känner för att skjuta alla dem som spridit ut lögnerna om att trean äär så lugn och skön! När då?  jag har ALDRIG i mitt liv varit så inne i focuserad i ett skolarbete under så här lång tid!


Jag ska berätta en hemlis:
En annan grej som staör mig så grymt är att jag känner i hela min kropp att jag måste få mens snart, men den kommer inte. Känner mig lite som en brunstig ko, inte det att jag rusar ut ur huset varje morgon med en enorm sexdrift, så det är kanske med som ett havande däggdjur, man vill liksom bara trycka ut det innan man dör eller får kejsarsnitt. Men viljans kraft verkar tydligen inte fungera, och kryssta känns kanske lite överdrivet. Men snart är jag desperat.

Jag hoppas vi gör yoga imorgon på friskvården.

fucking åmål har abstrakt exploderat över mitt hem


haahahahhaha Älmhult 2,00 kr. Himla budget café kommer det bli! Jag sitter och lyssnar på Akon - Ghetto om och om igen, stämningen är helt klart på topp. Eller inte. Jag sitter snarare och gottar mig i min egen misär. Hur ska detta sluta?

OCH! jag fattar inte vad/hur/när jag ska källhänvisa och jag kan inte sidnumrera. snälla hjälp mig.

Fortare

Jag är så trött på att inleda alla mejl med
jag heter lina och mitt projektarbete handlar om...

Blä

Men jag skriver som en dåre nu iallafall. kl. 16 ska jag ha handledarmöte. Måste ha ngt att visa upp.

Och varför är folk så sega på att svara på mejl? En kort liten fråga, ge mig svar NU!

Förryckt

Ja, idag projekt arbetede Frida och jag i fem timmar, fem timmar framför dator för att "bara" skriva in recepten!!!! HJÄLP! Jag bäljade under tidens gång i mig mängder av Buddha te, och som min morfar skulle sagt; det driver så...
Alltså fick jag trippa iväg till hemlighuset efter ett tag, och herregud är jag sinnesförvirrad eller är jag sinnesförvirrad?! Jag har på mig taighta 100 dens strumpbyxor och drar till ordenliget för att dra upp dem i ett enda drag, men lyckas ta tag i mina trosor istället! Aj aj aj, vem gör ett trosryck på sig själv?? Tyvärr var Fridas pappa ute i köket, så jag kände att det inte var tid att beklaga sig....

Det är inte konstigt att man döpte acnen i ansiktet efter våra grannar i öst, finnar  är verkligen ingenting man vill beblanda sig med.
 

Sur

Moa ska ha släktkalas om 1 timma och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det blir alltid så här, och slutar i nåt konstigt uppstyltat, måste försöka vända trenden idag! Hmm vad ska jag ta??? Det hjälper nte att jag ätit en hel grape, känns som om matsäcken fräts sönder, fastän grape och citron tydligen ska bli basiskt i magen. Jag känner mig iaf inte fit for fight att skapa stordåd.

Såna sötisar!!! Hjälp mig då!

RSS 2.0