Sicko

image222
(Jag och Mickael More verkar ha mer gemensamt än endast samma poäng på snygghetsskalan; vi delar båda en facination och admiration för eifelltornet!

Jag är sjuk, ont i halsen och huvudet och klimakteriesvettattacker så fort jag rör mig. Min ocean av tid har jag spenderat framför satc och bring it on-all or nothing (ellan är så sjukt mycket bättre, där klappar de iallafall i takt)
image223
Min nya bebis: En rosa ny inköpt Ipod nano. Så snygg och så liten!!! ( Bara för att, så köpte jag även ett armband till den som man kan ha när man springer. Aldrig mer mer tyngd på ena sidan liksom!!)

Hurra för mig


Jag har precis fått min 500:de kommentar, vilken var av Frida! Så här glad känner mjag mig:

pink pigs

Nästa söndag, den 20 april, är det nytt och fräsht bokklubbsmöte! Jag och katti har slått våra kloka skallar ihop och insett att det är det enda rätta att göra. Ta med böcker och kom till café Mitt andra hem, på andra långgatan, mitt emot Sejdeln, klockan 13.00.
Glöm inte!

Open up your heart and you'll find love


Edwin har förstått vilken verklighet jag vill leva i; yelles verklighet. Stora paljettröjor och rullskriskor. 

Treorna redovisade sina projektarbeten idag, så därför (tack till Jitka) slutade vi 11!!! Jag och Linnea vandrade iväg till centralen och fann att båda våra bussar skulle komma om 20 respektive 23 minuter. Lösning: Frappino i solen.

När bussen väl kom fortsatte jag läsa på min engelska bok Anybody out där? och fick reda på att AIDAN ÄR DÖD!!! Eftersom jag är väldigt sentimentalt lagd grät jag resten av vägen hem. När jag hoppade av bussen, och var tvungen och lägga ifrån mig boken, fortsatte jag tänka i samma sorgeliga banor, att någon man älskar dör och man inte kan acceptera det: Anna i åttan. Jag grät alltså även när jag gick sista biten hem.
Lilla Anna, det är det värsta jag varit med om i  hela mitt liv. Jag har aldrig blivit så chockad eller tunnelseende, så fruktansvärt hemskt och ofattbart. Tack Frida för att du är saklig och vet hur jag fungerar.

Men nu har jag movat on och lyssnar på min nya favorit låt: Jason Mraz I'm yours - Så Paris. Jag hoppas verkligen allt slutar så lyckligt som han förmedlar det.
image220

RSS 2.0