Att åka bil



Jag är hemma igen, efter att ha åkt väldigt många timmar på den tok förlånga autobahn! Herregud, jag är inte skapt för att åka bil så länge. Bilåkande gör mig i allmänhet väldigt asocial eftersom jag bara vill vara tyst, ha en ofocuserad blick ut genomfönstret och lyssna på musik (helts nrj utan reklam eller brunchrapporten som är det roligast som finns). Att vara i den sinnesstämningen för länge gör att man så att säga når bil-nirvana och jag har liiite svårt att lämna det stället kan jag erkänna. Så, jag broderade och drack kaffe (min mentala ålder är ju 87), men hade ändå aldrig riktig koll på vara vi var eller historian om den staden (säger Kohblenz någon annan något??) och jag upptäckte även att min mentala karta över Tyskland är SKRÄMMANDE felaktig. Väl i Metz var allt härligt franskt och underbart! Sen var det lika långt hem igen...

Resklar

Nu bär det snart av till stena terminalen! Vive la norra frankrike!

Visum



Alltså GUD! Visum till ryssland och Mongoliet är i fyllda, jag betalar imorgon (ett FEM siffrigt belopp ska dras från mitt kort!!!!) och nu är vi verkligen påväg!!! om exakt 3 mån är det andra dagen på transibiriska och det är verkligen sanningen! Hjälp vad vi är coola!

Jag tog foton i automaten på  coop avenyn efter Lisebergs utbildningen idag, och det ser verkligen, på ljuset, ut som om det är från en svunnen tid, typ 70-talet. Det känns som om jag har åkt tidsresa bakåt i tiden. Hoppas verkligen allt går igenom som det ska, men vi ska söka det kinesiska först, och det nästa vecka. För ryssen som sköter allt ska på semester... Ja ja allt tar sin tid. Silja line den 11 september! Woooohooooo, det låter inte så lite olycksbådande...


Paris je t'aime

Idag gick jag upp halv sju, sprang 40 min, åt frukost bestående av bäs banan lite fil en ostmacka och vatten. Jag har dushat smörjt in mig och är jätte fräääsch. Denna dagen ska bli lång och härlig och dileva-lycklig. jag ska dricka 11 kaffe ur min rosa frenchpress kaffe bryggare och riktigt njuta av att vara effektiv, ska ju teckna försäkringar och allt snart liksom.

MEN på blogg.se är det nån jobbig människa som har hamnat på framsidan för att hon ska åka till Paris och har gjort ett kollage av kläder som hon ska ha på sig där. AAAAH! Min frid-åt-alla stämning skönk som en sten! JAG VILL OCKSÅ ÅKA! Ska jag det - NEJ! Det gör ont i mitt hjärta, det är verkligen en sån fruktansvärd SMÄRTA!!!!

Jag vill bara GRÅTA!

Anna och Frida


Så igår var de äntligen dags för de sista att TA STUDENTEN! Jag känner mig så mammig och rörd när man ser sina kompisar springa ut att jag typ blir helt gråtfärdig!

Gud, nu har jag så ont i huvudet att jag inte orkar sita upp länge.

Men jag fikade på chokolat igår och det var sjukt mysigt. Jag vill alltid fika där, och på nya espresso house som jag har fått för mig är EXAKT som starbucks! Vilken känsla.


Sagodrömmar

Såg precis att jessika lagt upp videon hon gjort om vår klass på facebook, tack gud att våran dator är så seg, jag han se två bilder och höra de första tonerna av Håkan innan den hängde sig ett tag. Alltså lagom med tid för att slippa höra mer, är på väg till cissis student nu och jag orkar inte sminka om mig för att börja gråta nu. ¨

Jag hade lätt velat vara rapunzel nu, minus delen att hon är fångad i ett torn, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår!

Sanningen

Jag fattar seriöst inte varför världen fortsätter som alltid!? JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Fri som en fågel och det  finns ingen tyngs av ångest skola på mina axlar! Hahahahahahahah! På Schillerska perioden är det jag som skrattar sist! Och det känns så himmla bra!

Fast jag kan fortfarande inte somna utan att gråta lite.

RSS 2.0