Bara för att jag blir helt rysig i hela kroppen

Wig wam

Wig wam- in my dreams, jag tror jag svimmar.

Himla skit dag

Det började perfekt, jag vaknade upp hos katti efter en jättekul födelsedagsfest, åkte in till stan shoppade lite, mötte Anna på bussen och kom hem. Då blev allt kaos.
Diskmaskinen stog mitt på golvet, för den är trasig och pappa håller på att installera en ny, jag blev jätteirriterad för jag är superstressad. Måste snabbt byta om, baka och åka in till stan igen för jag ska sälja kakor med min klass.
Pappa åken iväg och köper kopplingar och när han går kommer min syster och mamma hem. Jag bakar som en dåre, och får samm´tidigt världens utskällning av Moa för att jag inte ska med på kräftskivan ikväll.
Hon är skit sur och skriker att jag antagligen kommer strunta i jul och alla andra familjegrejer.

Allt jag gör är fel för henne, hur jag klär mig, vad jag säger och allt!!!

Hoppas kvällen blir rolig iallafall, Dea fyller år och jag bakar även en minilite tårta till henne..

Jag bjuder er härmed en trevlig kväll!

En ny insperationslista

Jag vill: Vara ledig från svenskan.
Jag ska: På fest idag, hurra för katti!!
Jag hoppas: På att bliradiopratare, och att alla de jobb jag sökt ska svara.
135697-42
Låt som spelas i mitt huvud: Akon-Blame it on me / Neil Young-Helpless
Kläd-tänk: Franskt med glammigt stämplat i rosa
Framtidstro: Eftersom det dyker upp JÄTTE stora spindlar överallt känns det förmörkande just nu

Stil-flim för insperation: Velvetgoldmine
Nagellack: Rosa-för det gör mig så glad

Dagens motto:  Because I'm worth it!






Helgen hägrar

image75

Hurra hurra hurra! Äntligen är det snart helg! Det känns helt fantastiskt. Denna vecka har jag spenderat cirka 6 timmar på Stadsbiblioteket och pluggat ENSAM innan jag gått iväg till gympan.
Hur kul var det på en skala, liksom?
Så det känns väldigt kul att Katti fyller år imorgon och självklart ska ha fest. På lördag fyller Dea och och ska ha fest/middag, inte riktigt fattat vad än...

135697-34
Jag är alltid sen till bussen, mina morgonrutiner blir bara längra och längre... Jag känner mig som Bridget.

Astoria vart tog du vägen?

hairspray

När jag i sommras var i Dublin var denna film HELA tiden på reklam. Den hade tyvärr premiär efter jag åkt hem, men eftersom det finns biografer i Sverige med var det ju inga problem, bara vänta tills den kom hit.
MEN!!! Det var Astoria som planerat att visa filmen här, och SF kommer inte göra det! Jag kommer inte kunna se den!
Hoppas i allafall den kommer på video, för den verkar ju SÅ bra! En musikal film men John Travolta; vad kan gå fel??

135697-52
En sak som dock gör mig glad är att Richard Wolff ska spela på Storan! Jag vill se! Ända sen jag såg Änglagård första gången har jag varit madly in love.

Coco chic

Coco chic
Tänk att vara lika chic och ledigt super elegant som en riktig fransyska, eller varför inte självaste Coco Chanel. Chanel är, för mig, verkligen DET. Det snyggaste och bästa av dem alla.
Jag vill strosa längs Paris gator med en frukt korg, cykla längs Notre Dame kanalen med sikte mot Eifeltornet iförd en Chanel dräkt. Typ en sån som Stanfords mormor/farmor  har på sig i nått avsnitt.


Nån som sitter FÖR nära mig just nu, STINKER verkligen svett. Blä, mina drömmar försvann i ett poff!!!!


(teknik + mig)/ (stastbiblioteket x vilja)= helt okej?

Jag sitter just nu på statsbiblioteket och har upptäckt att jag, helt själv utan hjälp, kan ändra typsnittet på texten på bloggen. Det är helt fantastiskt ju!

Jag har skrattat som en galning idag. På matten trodde jag på allvar att jag skulle bryta ihop. Det känndes som om hela jag exploderade inifrån och om jag inte skärpte till mig skulle jag börja kräkas eller gråta.
Men det slutade som tur var lyckigt!

135697-55

Alva nostalgi.

Strumpbyxpanik...

Idag hade jag vilka-strumpbyxor-eller-leggings-eller-ska-jag-överhuvudtaget-ha-på-mig-det-här-idag panik.
Det slutade med att jag isista stump slet av mig mina hjärtan-nätleggings och ryckte år mig ett par vanliga svarta istället. Tyvärr han jag inte ta på mig dem, utan när jag sprang efter bussen fladdrade de efter mig.
Sen fick jag åka resten av vägen till skolan (cirka 1 timma med byten) i super kort klänning innan jag, likt stålmannen kunde slinka in på skoltoaletten och dressa om mig lite grann.
Under min färd som nästan naken, i jämnförelse med alla andra, såg jag att nu är det verkligen HÖST. Jeans, jeans och jacka-halsduk överallt.
Det känndes faktiskt väldigt mysigt.

La femme rose et ses amis

Idag transformerades jag till La femme rose och tillsammans med min magiska hårfön var jag redo att bekämpa världens skurkar! Tyvärr sprängdes mitt huvud, men på hela taget gick det bra.
Imorgon ska vi klippa ihop filmen på franskan, och en viss övertro på själva ihopklippningen existerar...Men det blir nog bra ändå.
Efter detta stressade jag iväg till min kusin Wicis födelsedagskalas.
Nu är jag äntligen hemma och tänkte återhämta min hy med en härlig ansiktsmask.

Jag har: lagt tillbaka allt på sin plats
Jag vill: ha svar från min parisiska Dublin kompis.
Jag ska: flytta upp den bästa skivan jag har just nu, Vad-fan-är-det-här-skivan, till mitt rum. Den har tyvärr stannat här nere vid datorn sen jag laddade in den på Itunes.
Jag längtar: efter Anna.

Nya planer

Jag läste GP imorse och fick världens bästa ide; jag och Frida ska åka till Italien och plocka oliver, låter det inte fantastiskt?
När vi precis har plockat klart, men fortfarande är otroligt osminkat snygga och solbrända kommer Anna åkande på en rosa vespa och hämtar upp oss. Sen åker vi till Katrin som sitter på en kvarterskrog och passar bästa bordet.

Ett nytt band att bli groupi( hur stavas det egentligen?) till

Idag har jag varit på biblioteket och lånat böcker. Det var verkligen jätte längesen jag var där, och det var väldigt kul faktiskt. Jag hittade (tror jag ) väldigt bra böcker.

Jag har äntligen städat mitt rum! Äntligen lite omorganisering och ordning. Min garderob är också sorterad och välordnad.

Jag ska bli radiopratare!!! Hjälp! Jag ska verkligen börja öva på att prata med en fin röst. Och inte men en som skär i folks öron...

Jag har blivit groupi till ett nytt band, the color of tjock gurkmeja! Dom är så sjukt bra!!! Lyssna in dom säger jag bara, nästa musik export för Sverige! Annars är jag, för alltid, groupi till Hello Kitty bandet. Dock oklart om de har börjat spela ännu.....?

Jag har fortfarande en väldigt stark förnimelse av PAris, det känns väldigt väldigt bra!

Den riktiga Linas kvällsbok

Min psykolog har sagt till mig att varje kväll börja skriva ner bra saker som hänt under dagen, det ska hjälpa mig att fokusera på allt bra och låta "de dåliga" tankarna ta mindre plats.

Varför mår jag dåligt?

  Jag är ful
  Inte nöjd med min kropp
 +Allmänt socialt obegåvad och tråkig
= jag blir väldigt osäker och har svårt att slappna av i sällskap med andra

Jag tror att min hals och tunga kommer svullna upp och jag kommer kvävas. Den känslan kommer x antal gånger om dagen. Jag har ingen matallergi men det känns väldigt obehagligt och jag har väldig dödsångest. Det har jag kännt hela sommaren.

Jag är rädd att mina föräldrar ska dö, eller min syster eller kompisar. Antingen genom bilolyckor, att de ramlar i trappor eller självmord.

Jag är rädd att jorden ska gå under och att jag ska dö väldigt smärtsamt.
Det började när jag såg "The day after tomorrow".
I inledningen får man följa en asiat som springer med sin portfölj över huvudet för att skydda sig mot de enormt stora hagelkornen. Plötsligt slås han till marken och dör. Han kom aldrig mer hem till sin väntande familj, han dog ensam och obemärkt under en bil.
Jag vill inte dö som någon obemärkt statist! Jag vill vara med på biblioteket.

Sammanfattning: Jag känner mig jätteful, eftersom jag själv är så otroligt utseende fixerad tror jag att alla andra dömer mig lika hårt som jag dömer mig själv. Det gör att jag får svårt att slappna av för att jag hela tiden tänker: hur ser jag ut nu? Konstig? Har jag något mellan tänderna? Ser mina lår jätte tjocka ut nu?
Den här känslan/känslorna är ju inte konstanta, men det går upp och ner flera gånger om dagen. Det tar väldigt mycket kraft.

Lösning: Kognetiv beteende terapi på BUP.

Herregud vem kunde tro detta?
Min psykolog heter Nina och är väldigt bra. Jag har varit där tre gånger, och är väldigt glad att jag inte jobbar där eftersom det är en väldigt okreativ miljö.


Paris drömmande dag

Idag iklädde jag mig basker och rött läppstift. Det känns alltid väldigt bra och inspirerande.
Jag längtar verkligen till Paris resan vi ska göra till våren, det känns som om man har ett mål med franskan och ett mål med att överhuvudtaget gå i skolan.

Rosa och fluffig action today: Jag lånade mammas gamla röda klackskor med rosetter och trippade omkring i idag. Jag fortsätter att låna dom även fast mina fötter under några välvalda timmar tvingas leva i kommunist kina. Men det gör mig så glad så det är det värt.

En lista för att inspirera mig själv

Jag är: Väldigt rädd för spindeln som sitter på min vägg.
Jag ska: Kamma ner min lugg så den ser normal ut imorgon.
Jag vill: Bli radiopratare! (katrin jag tror på dig!)

Rosa och fluffig action today:  Transformerades under franskan till La femme rose och klädde mig i:
nätstrumpor
fluffigt rosa tyg darperat som kjol med rosa glitter skärp över
rosa klackskor
rosa tröja
rosa läppstift och ögonskugga (tack Elin)

Jag lyssnar: Jag är besatt av att söka på bring it on på youtube, brr it's cold in here och andra cheer sånger spelas nuförtiden konstant inne i mitt huvud.


RSS 2.0