Cirkus skottland



Hemma. Efter sex dagar av kaos, lycka och allmänna övriga hormonrubbningar (exluderat menstration som jag lyckligtvis måste meddela till mina nyinköpta stringtrosors lycka). Edinburg, sjukt vackert och jag är kär. Kär som i Paris. Defenitivt en stad jag bara måste bo ett tag i!!!

Vi åkte med två lärare som gjorde sitt bästa för att förstärka de pariodier de annars är på sig själva, och de lyckades verkligen. Komma 1 timma sent till flygplatsen, glömma väskan på perrongen och försena hela gruppen med en ytterigare timma för att hon var tungen att åka tillbaka och hämta den osv. Jag trodda jag skulle skratta ihjäl mig, men efter en stund blev "skadeglädjen" mer och mer frustration.....

Nu har jag precis packat upp. Elin och hennes pappa var så snälla att de körde mig ända hem från Säve och när jag i triumf slog upp dörren möttes jag av Carolas Julskiva, adventsljusstakar och en syster som lagade risgrynsgröt. Det känndes plötsligt så härligt att vara hemma igen.

Ring ring bara någon slog en signal



Påväg igen! Samling på Säve kl 9.00 med destination Edinburgh! Jag förväntar mig att vi ska flyga in i Sagan om ringen triologin så jag har packat mantel, alvbröd och min alldeles egna vita springare. Sen tänkte jag även låna pappas svärd om det kommer några svartklädda ryttare. Dagens mission var iaf att köpa vaselin, vit kajal och växla pengar, och det har jag gjort! Inga kor på den isen än!

Men, min vanliga resfeber har satt klorna i mig och jag börjar bli smått oförmögen att ta tag i saker. Jag är som en struts, om jag sticker huvudet i sanden (eller bara sätter mig med en kopp te och blundar) så finns ju liksom inte det jobbiga längre.

Det är inte normalt att flyga. En sån tung plåt grej med väskor och människor ska inte kunna sväva tusentals meter upp i luften och ta en vart man vill. Det är varken normalt eller okej. Går inte att acceptera.

Andas in och andas ut. Hjääääälp.

Nu ska jag focusera på hur kul det kommer bli!

Och packa klart samt fixa naglarna.

Update: Okej det finns kärlek! Jag är nykär och alldeles LYCKLIG!!!!!! Alla som tvivlar på Guds existens kan ju youtuba sig på David Hasselhoff. Han finns och därigenom finns förbarmelse och förlåtelse! Det är UNDERBART att leva! Crazy for yooooou! Han är allt jag vill ha! Tommy körberg + Richard Wolf i EN person! FANTASTISKT!!!!

STLM-tid





Stockholm på 20 timmar exakt, vad gör man? Jag och Moa tog tåget kl 16 och blev uppmötta av mamma och pappa på stockholms central vid åtta. Vi dumpade grejerna på hotellet och gick och åt på en väldigt hipp (enligt mig själv) thai restaurang med en enorm storbilds skärm på thai popprinsessor. Sjukt god mat serverade de också.

Jag sov i världens bekvämaste säng, helt underbar, och vaknade sedan upp till en helt fantastisk frukost buffé där typ 50% var ekologiskt. Servicen var också på topp, jag gick och plockade åt mig av påläggsbuffén, medans mamma läste tidningen och när jag kom till baka var mitt kaffe borta. Man kunde liksom inte lämna någonting på bordet innan de kom någon och plockade bort det så man inte skulle störas av att titta på sina matrester medans man njöt av sin resterande frukost...

Stockholm var ett komplett vinterland. Snö (som la sig!) föll ner på oss typ hela dagen medans vi ångade fram för att plöja så många butiker som möjligt med start på biblioteksgatan och Urban Outfitters. Där inne kände fick jag sjukt ont i halsen, typ som när man håller tillbaka gråt, men nu snördes halsen mest ihop för att hindra mitt sjukligt matrealisktiska hjärta från att tränga sig ur min strupe och gosa in sig bland alla underbara ting som fanns där inne. Allt inom räckhåll, men ack så långt ifrån.

Jag inhandlade iaf: spetsbody, randig tunn tröja (inte den från Weekday!) och en midnattsblå ögonskugga.

Dygnets "vi är korkade turister": Vi bodde vid LO borgen, utanför finns en liten lite park med bygger-om staket runt. "Bäste vi genar, men kommer ju ut om man går rakt igenom". Eller inte. Vi fick helt enkelt gå runt HELA parken eftersom staketet täckte hela! Vi hade hittat den enda ingången och fick snällt ta ett varv och skämas.

Men det var uppfäshande, känns som om vi var utomlands typ. När vi kom hem sminkade jag om mig lite snabbt och gick iväg för att fira Sandra som fylled 18! Det blev ett väldigt bra slut på den lilla resan!

Everybody dance now


Typ så här.

Precis kommit hem från gymmet, tränade Core och sedan Fame Dance med Emma. 1,5 tim härlig svettig träning! Jag mår superbt nu! Det är så underbart när man är alldeles rinnande och endorfinerna bubblar i skallen! Jag älskar att träna i klass! Fast idag var dt en gubbe som var med också, och han stog längst fram (och kunde ingenting, vilket är helt okej så länge man inte tar upp 50% av salen som han gjorde) och stänkte svett på mig, det var lite fruktansvärt. Såna kroppsvätskor vill jag helst inte dela med någonannan.

Schema:
Duscha
Laga mat
Lite läxor
Packa

-okey move that bus!
skrid till handling!

Hej bloggen

Jag måste bara skriva av mig lite. Idag har varit en sån otroligt trevlig dag! Jag har äntligen klarat av min redovisning, som väl gick helt okej. Inte mer, inte mindre.
Och, har kommer det stora och:et, som altid brukar vara ett men, men idag är det ett och) jag har känt mig jättesnygg. Det är en sån otroligt underbar känsla. Knallröda naglar (som emma var så gullig och märkte <3) och matchande läppar. Ifyllda ögonbryn, jag är på väg att skapa de bitch-bryn jag verkligen vill ha och härligt mycket mascara. Detta var iof saker som man kan använda för att dölja, men jag själv tyckte de framhävde och jag blev för omväxlingsskull glad när det var jag själv som stirrade tillbaka på mig när jag tittade i en spegel.
Detta har gjort mig så lycklig och jag kom även ihåg att hämta upp mina upplagda cheap monday jeans som jag köpte i tisdags. Nu har jag gjort engelska (alltså legat på soffan och läst en grymt bra bok, Jane Eyre) och ska strax åka till gymmet, innan förbereda lite för STLM imogon. Allt känns så bra just nu och jag älskar alla i min klass. Nästan. (var jag bara tvungen att lägga till, men det känns iaf grymt bra att ta studenten med dessa människor) *Lyckligt leende och lite dregel*


Lycka är bland annat att äta choklad med en present inuti vid medelhavet i 30 graders värme.

Dagen är kommen..

..nu är det äntligen dags att göra den här Egypten redovisningen som blivit uppskjuten s många gånger! Det ska bli skönt att bli av med den. Det känns fortfarande inte som att jag har något att säga, både grammatik och innehållsmässigt, men men. Att redovisa om länder på andra språk blir aldrig särskilt nyanserat för moi.

Dags att klä på sig!


China town



Med en darrig hand ute i stora världen, det är så det ska vara!

haahahahha idag hade vi kinesiska och de lektionerna har en verkligt märklig effekt på mig. De är som att injecera lyckhormon utblandat med alla typer av "gör-mig-hög-och-glad" piller. Jag blir liksom darrig i både hjärna och händer och tycker alllt, ALLt, är fruktansvärt roligt! Idag bokade jag och elin in våran fika dejt med vår kära grottmans-lärare kalle, där han ska berätta om hur vi ska tänka och planera vår kinaresa. Vi får se hur detta slutar. 5 december smäller det på espresso house. Jag skulle bli så glad oom skolan betalade hahaha.

Den ultimata relationen för mig just nu hade varit att få bli ett med låten Dover Calais. Den har allt och gör mig så lycklig.

Funderingar från sängkanten à la Marian



Det skulle vara så kul att tatuera sig! Inte bara henna nån gång liksom... men hmmm vet inte.

Kom precis hem från träningen och sitter här nyduschad och väntar på att min havregrynsgröt ska puttra klart. Det är så fruktansvärt gott! Det är verkligen en rätt jag skulle kunna dyka ner i och liksom äta mig ur grytan. Mmmmmm!!!!! Så gottigottgott!

Idag spontan åt jag även med Katti på fröken ohlsons, så längesen jag var där, det andas högstadiet! Kuriosa: Det var där jag och k fikade tillsammans för första gången, naw.

NU: Dags att boka en bikinivaxning för att fira att min mens snart är slut! Hurra!

Kettlebell


Igår kväll utnyttjade jag mitt 10-kort och gick på ett Kettlebell pass. Herregud, det kunde varit det sista jag gjorde! Man har en järnkula med hantag på 8 kg som man ska svinga omkring sig. Först i en cirkel, så man byter hand runt kroppen, sen mellan benen och upp till axelhöjd, först med båda händerna och sedan med en och slutligen från knäna upp till huvudet.

Sen gick vi ner på mattan ocg använde klumpen som tyngd vid olika styrke övningar. Men seriöst, tänk om jag hade tappat den? Eller råkat svinga den för mycket och knockat mig själv i ansiktet?? Men det känns som om det var effektiv träning efersom mina armar fortfarande är lite spagetti liknande såhär 12 timmar senare! 

Parle à ma main



Ahmed:
Slt lena c ahemed j pense a toi aussi jesper k t va bien si t veu ou t peu descende a pari acun souci t sera la bien avenue si non j vai monter en suise juste pr t voir e paser d bon momen avec toi bizou miss

1. hata folk som inte fattar vad jag heter.
2. jag tänker på dig också. Också?? Jag klickade dig två gånger innan, jag försöker IGNORERA att du tar kontakt med mig encore un fois!
3. jag läser om momo som skriver sin egen påhittade franska, jag behöver inte träffa någon som suger lika mycket i verkligheten också!!
4. du vet inte vad jag heter, du vet inte var jag bor (uppenbarligen trots att jag sagt sverige x antal gånger) parle à ma main, P.I.


Lina:
Tous que tu a dit sont très joli, mais je ne suis pas interesse d'avoir un relation avec quelq'un dans un autre pays. et je ne te connais pas... au revoir

1. jag är redan momo själv..och man dras ju mot motsatser..
2. fatta dig kort liksom, slösa inte på dyra sms till utlandet.
3. öh au revoir, men hur avslutar man ett sms??? smily?

Hur är det egentligen?




Stil problem... Eller stil och stil, vad är för mycket och vad är egentligen snyggt? Jag ska ju försöke skapa en bra garderob nu. Inte direkt à la Ebba, men en som fungerar så att man slipper springa skrikandes genom huset varje morgon. Men då till frågan, hur vill jag klä mig egentligen ochvad tycker jag är snyggt. Eftersom jag byter åsikter ganska ofta så borde jag fundera lite på det INNAn jag shoppar loss.

Mycket frågor i mitt huvud just nu. Jag måste helt enkelt vara Nicolais-skadad. 

Mer Bert åt folket


Berts program om skolmaten är faktiskt väldigt bra och det behövs verklign!

Sitter och funderar på vad jag vill med mitt projektarbete. Jag har så många visioner, men helt plötsligt bara växer de och blir större och större. Hmmmm, fast det är ju väldigt inspirerande också! Men kokboken känns det som att vi vet var vi har och det känns bra! Mycket att fixa och många att ringa!

Vem är det som är inlåst?



Jag vill shoppa. Det var så längesen känns det som och jag längtar inte efter att bränna pengar, utan till att omvandla dem till tingestar i påsar som jag kånkar på runt hela stan! Ah, det är grejer det! Men nästa fredag/lördag blir det nästan ett dygn i stockholm med mamma pappa och moa och näst nästa Edingburg - så jag ska vänta liiite tänkte jag.... Det ingen annan har - vill jag ha. Och det hittar man inte på Gina Tricot tyvärr. Men, jag har faktiskt spanat ut ett par jeans på weekday. Och jag måste ju ha på mig något när jag åker iväg. Hur gärna jag än vill så är dt inte accepterat att gå runt naken.

Melankolisk

Asså vad är det för Berlin feber som drar över svedala? Jag måste bara säga: Vi gjorde det seriöst före er! Min överlevnad kräver att få hävda detta. Jag mår seriöst fysiskt illa när jag läser/hör om folk som ska/varit där det senaste! Jag är så fruktansvärt GRÖN av avund! Jag vill bara gråta! Vart jag än vänder mig blickar jag ner över kort från den förbannade tv-masten, colours (som vi inte hittade) och bara allmäna underbara Berlin bilder!!!! Aaaaaaaaa! Det gör mig galen! Jag vill jag vill jag vill och jag vill det NU!!!!!!

Berghain. Taight blåställ med vit byggjobbar mössa. Jag gråter. Det är inte rättvist. Jag vet folk som ska dit över nyår. Varför känner inte jag dem så bra? (typ inte alls??) Nyår i drömmarnas förverkligade stad! Encore un fois, det är inte rättvist! Buuuuhuuuuu!!!!

Systrar i kjol




Igår var vi på middag hos Lasse Helan och Niklas, det var väldigt trevligt och fullt av prat och fotoalbumsvisning om våra skidresor...Herreguuud vi hittade det fuuulaste korten där ALLLA så helt fruktansvärda ut! Hjälp, man blev verkligen rädd!

Min mensvärk har lagt sig och med en liten sjalett runt huvudet städar jag mitt rum med friska tag! Har upptäckt att det inte är så jättemycket kvar i skolan som det ser ut nu, det gör att min motivation håller i sig. Jag vill bara rusa mot ordning och reda och komma hem med famnen full av glänsande mappar, pärmar, skrivböcker och häftapparater!!!

Akut update:
Jehovas var precis här!!!!! Det har aldrig hänt i detta hus innan! Det var två jätte unga tjejer i basker! Jag är verkligen i CHOCK!

Woman with a mission.

Jag ska bli civilekonom. Det är vad jag har kommit fram till efter Kuskap och framtidsmässan. Civilekonom blir man (enligt pappa iaf) på tre år och sen kan jag bygga ett imperium. En utbildning som jag jättegärna vill gå är KY TeKo, då blir man skräddarsydd som inköpar till klädföretag och pluggar massor av spinneritekning, företagsekonomi mm. Perfekt!

De som har några invändningar på att jag inte läser matte C kan ju tanka om. Jag har en plan! (och om den failar kan jag alltid läsa upp hela kursen på komvux på max 5 veckor!)



-Ta mitt kort. På en KY utbildning ingår 27 veckors praktik. Kontakter är allt som behövs i denna värld. OCH, just teko:s utbildningar ligger i samma lokaler som textilhögskolan, hej kvällskurser i mönsterkonstruktion!

Nu ska jag lägga mig och klappa på min mage och kolla på John Tucker must die en gång till. 400 mg ipren MÅSTE väl hjälpa snart?!

Givakt

Jag tänkte skapa en ny trend, istället för en päls/ryssmössa....
.....varför inte ta sin mammas rattskydd??

Lite gene(i)raliskt sådär.

IT'S RAINING MEN (NOT)



I brist på annat tar jag en blid när Nicloe beundrar mina hjärtanmålade naglar. Jag blir så glad av komplimanger, strävar verkligen efter att se olika ut varje dag, särskilt i håret eftersom jag tycker det gör typ hela grejen, och blir så glad om någon lägger märke till något och menar det de säger. Då blir jag varm i mitt hjärta.

Jag har verkligen haft på mig min regnjacka tre gånger de senaste 5 dagarna! Hur mycket regn finns det i himmlen egentligen? Hur mycket kan Gud/Jesus/änglarna kissa/gråta innan det är stopp?? Så idag festade jag till det med både regnjacka, paraply, och stövlar och kände mig otroligt förberedd för allt dagen hade att erbjuda!

Efter skolan fikade jag elin karin och alva på Caffe con leche och jag åt världens godaste lunch (halv fem kan tilläggas så jag var så sjukt hungrig) i en spansk jätte skål. Det var mysigt och vi fikpluggade, gick faktiskt över förväntan.  Sen lallade jag iväg (det går liksom bara att lalla när man är klädd i typ grön latex och randiga, lite förstora gummistövlar)  till gympan.

NU: DUCHNING OCH PROJEKTPLANSSKRIVNING OCH LITE SISTA FÖRBEREDELSER FÖR NA SVENSKAN IMORGON. HERREGUD FEMTIMMARS PROV,  FÅR INTE GLÖMMA FRUKT, MACKA OCH VATTEN!!!!! MÅSTE SJÄLVKLART ÄVEN TA MED ETT GLATT HUMÖR.

Livets ord



En annan typ av väckelse. Mamma i folkdräkt och jag själv i en fet krans. Hänge dig människa!

Orubriserbart

 

Jag har liksom inget att säga. Men imorgon ska jag gå på en gudstjänst med livets ord.


K: Lina vi gör en galen skratt bild! J: JAAA!!!!

Igår: Jag Katti Nicole och Carro på BVLD. Jag är inna i en dålig karma-utgångs fas börjar jag misstänka. Men det var jättekul ändå, faktiskt!

Tonight I'm baby doll



Borstar tänderna och stressar som en dåre för att hinna med bussen för att kolla på Elin. Sen är det vidare till katrin och uut!! Men fort ska det gå!

Fredag fortfarande höljt i dunkel



Fredag! Jag fattar inte vart denna vecka har tagit vägen! Det är ju helt sjuk, jag hann inte klaga över att det var måndag för än det var fredag igen! Men gud så härligt det är! Vi får se vad som händer idag, åh så spännande....heh

Torsdag

Mmmmmm nu har jag precis målat på silvriga hjätan på mina redan baby lila lackade naglar, dushat och salt sprayat håret och avslutningsvis färgat mina ögonbryn. Allt för att finna fredags fridan imorgon.


Klacksko-cupcake från cupcakes kvällen, vem har sagt att livet inte kan vara en dans på kletig gegga med rosa hjärtan med glitter på?

Dagens;

Halleluja-moment:
Mina naglar matchade i exakt min rakhyvel när jag rakade benen. Blev helt varm i magen av lycka.

Lättnad: Min redovisning blev uppskjuten!!!

Skratt-attack: Jag skrattade (själv) som en av brudarna i White Chics, och dog. Dock inte riktigt okej att skratta åt sina egna skämt.

Naw, gud vad gosigt: Jag och Moa åt en jättemysig middag ihop och PRATADE med varandra. Det gör vi nästan aldrig, vi bara skriker så det var jättemysigt.

Snapp snapp in your face: Bussen körde ifrån mig och jag fick cykla som en dåre till krysset (typ 1,5 km) och kasta mig på en knöckad Lila Express och stå hela vägen in till stan.

Nu gäller det

Redovisning, så sjukligt nervös! Men; Lita på rosa!!!!


Enfin


Enfin säger jag. Saaark mitt manus till imorgon är äntligen klart!!!! Detta är alldels för sent för mig att sitt och plugga mina ögon går i kors. Kan man inte gå i skolan utan läxor? Då hade allt varit så mycket lättare. ahaha.

Nu sk ajag dra ut pappeljotterna och gå och lägga mig. Guuud vad skönt!!!

Utrensning för lite feng shui lugn


Kolla här liksom! Jag har rensat som en dåre bland allt mitt smink och alla body/hair produkter, och nu gjort en liten låda som jag bara kan lyfta fram från badrumsskåpet med allt smink jag behöver för en vanlig sminkning! Inget mer panik letande alltså!

Tyvärr var ju detta bara en ursäkt för att ta en paus. Jag har seriöst suttir och stirrat in i Word de senaste tre  timmana. Det är ju helt sjukt! Jag kommer se fyrkantigt (om jag ens kommer se något alls) och ha misst mitt vidseeende när jag är klar med det här arbetet.

Jag får nog ägna mig åt lite frigörande dans mellan varven. Det brukar ju gå så bra när jag gör det liksom.


Paniken lyste i hennes ögon när hon stoppade in ännu en sked fruksallad i munnen för att skaffa sig en känsla av, åtminstone, lite kontroll i en värld full av kaos. Det enda glädje ämnet var att hon visste att hon skulle vakna upp med lockigt hår.

ABC



Sitter och försöker pressa/vrida/kräkas/frusta ur mig en text (ca. 4 sidor) på franska om Egypten. Lyssnar på The Pipettes, hade det inte varit underbart att strunta i det och på redovisningen imorgon sälla sig till deras gäng och säga:
Ooops!

Monsieur Gasc your (french hahahahaha) kisses are wasted on me!

Jag älskar morgonsoffan


Nu är det alltså rätt man på rätt plats.

Åt frukost till Obamas vinnartal. Det är verkligen stunder då jag vill bo i USA, jag har aldrig gråtit till en partiledares tal i Sverig, men imorse grät jag ner i min müsli när han talade väldigt framatiskt om ett nytt USA. We can change.

På franskan hade däremot all min sentimentalitet runnit ur mig. Jag var kanske lite väl hjärtlös när jag hävdade att jag inte skulle tillkalla socialen om jag såg julius knarka som en dåre. Jag sa att jag hade ringt policen om hade blivit våldsam, men annars hade jag inte gjort så mycket... Iof så tänkte jag mer generelt om jag ser en knarkare, men ändå... När jag tänkte på det efteråt lät det så hemskt. Fast mest tycker jag nog att det är upp till var och en, väljer man aktivt att knarka sönder sig så låt inte mig hindra dig. Fast synd är det. Vill man däremot ha hjälp så är det en annan sak.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska laga lunch.

Min ipod ser ut som ett gameboy


Så mycket som Linda Bengtzing älskar jordgubbar, så mycket älskar jag min lilla rosa gos ipod. Fatta paniken när jag upptäckte att jag glömt den hemma påväg till träningen, och det var försent att go back. Så tråkigt att bara sitta och stirra ut och höra folk som hostar och snorar utan ngt att läsa. Det där gör jag inte igen!!!

Idag var jag med i den där undersökningen alla 90ior ska göra för att de ksa skapa nya tillväxtkurvor. Det mätte, vägde, klämde och man fick fylla i en enkät med frågor som:
Hur olydig/lydig är du?
Hur många gånger om dagen äter du frukost?
Får du ofta höra att du är kort?
Är alla dina vänner lika stora som du?
Är du trög eller smarttänkt?

Hhaha det var dagens roligate stund.

Rainyday music

Om man lyssnar på Bowies Heroes och går igenom en park med gråa träd och uteliggare känns det som om man är med i en film.

Vissas höstlovs verklighet:

Min konstanta verklighet:

Hahaha kontraster... Jag fickk alltså ett vykort igår från linnea som spenderat lovet i staterna. Wow säger jag bara! Det är verkligen ett drömresmål för moi! Efter att ha sett några avsnitt från SATC igår fick jag in känslan ännu mer...

Idag var jag på Anitas secondhand och fyndade! Två toppar blev det, ett svart glitter linne (från vilas provhöstkollektion som de säljer ut där nu...) och en rosa tröja msom var båtringad med en rosa fjäderboa kant. Den senare ska jag ha på min på min franska redovisning på torsdag. Små glädje ämnen behövs för att genomleva en sån! Att redovisa förutsätter bra kläder, den enkla sanningen!

Jag är nöjd

Pluggmål för idag 

  • Momo
  • Loggbok
  • Chinise School uppsats
  • Artikeln
  • Idéskiss

Jag är faktiskt väldigt nöjd med att jag lyckades att inte ge upp efter att i två timmar bara skriva fem rader på franskan. Men sen fick jag eld i rumpan och det blev gjort.

Två av mina stora glädjeämnen idag har varit mina bröst. Jag haft på mig min knallcerisa push-up bh och den gör verkligen under för min psykiska hälsa! Mina bröst ser enorma ut (enigt mina egna mått mätt..) jag jag är så LYCKLIG! Så när jag tappat tron på min egen förmåga (t.ex. när jag inte vet om courir är ett rörelse verb eller inte och inte orkar höra mer om que hit och qui dit) behöver jag bara sänka blicken lite fromt och upptäcka att mirakel faktiskt kan ske; jag har en klyfta värdig att stena nästa Emmaboda säger jag bara!


Beach 2009 kanske? Fast bara om jag hittar en så liten bikini som får blats med både vadd och uppblåsbara kuddar. Men som sagt, under kanske. Jag kanske t.o.m. kan pröva mig på att gå på vatten?

Det är seriöst redan mörkt



Jag är redan jättesömning, och klockan är bara fem! Still jätte mycket more plugg to do! Idag har jag gett mig dän på (mycket fint uttryck jag måste verkligen börja berika mitt språk med sådana, cutta bort daaa, liksom typ ja ba helloooo) att vara effektiv och produktiv idag. Jag SKA skriva klart Momo och den andra franska artikelt, sriva mer om Egypten och även bli klar med min idéeskiss till projektarbetet.

Men det ända jag vill är ju att vara omgiven av rosa skummande mjukt varmt vatten à la Badkväll hos Karin. Är det för mycket begärt?

JA DET ÄR DET! Jag vill bli en lika hårt arbetande kvinna som Blondinbella och då kan man inte sitta och bara vara lat och spionera på folk på bilddagboken. NEJ, det är det slut med NU!

TILL HANDLING!  

Torsdags: Sticky topfloor



Vi hade kul. Tyvärr var alla 90or... herreguuuuud vilken köttmarknad. Hjälp, det är sån jag bara tror finns på film haha.

RSS 2.0