Pyssel

Universitetet har börjat, jag har haft två gympa grupper vilket resulerat i träningsverken från hell, jag kan inte sätt mig på toaletten, och ska ha ännu en grupp idag. Hehe hjälp. Börjar 9 idag, så jag utnyttjar sovmorgonen till att baka ett pajskal. Har matdag idag och ett väldigt pressat schema. Men som tur är kommer alla hem sent, så det går nog bra ändå.

Men imorgon, ack värmeland du härlga och ljuva eller var det nu är, ska jag och Snadra se New Moon igen! Aaaaaah! Så underbart! Jag längtar efter att sitta dreglande på en biograf!
Hmm, finn fem fel på Carlie(öh på stavnig jag kommer verkligen inte ihåg);
1. fula byxor som sitter sjukt fult
2. rökning, det stog ingenstans att vampyrerna rusade ur byggnader för att ta sig ett bloss
3. take-away, han är ju typ utrotningshotad så han borde inte stödja massproduktion
4.lite oskarp är han allt
5. finns inga fler fel, förutom detta är han perfekt

Igår hade jag körlektion och det var det gamla vanliga maktspelet mellen mig och Guy, han tycker jag är dålig, jag tycker jag är bra. Vem vinner?

Tomorrow tomorrow tomorrow

Ja hå hå ja ja! Imorgon börjar jag alltså på Göteborgs Universitet och kommer börja svammla osammanhängande om kursare, tentor och EGET ANSVAR!!! För att ingenting, och då menar jag INGENTING är ju som på gymnasiet! Jag kännner mig faktiskt redan lite  klädsamt osammanhängande och svamalar  gör jag också - så det går nog bra! Jag och Elin har stämt möte 8:40 vid den fyrkantiga statyn nära näckrosdammen och ska sedan gemensamt intaga vuxenstudierna! Coolt.

Haha förenade igen! Alltid redo och med våran erfarenhet av att ta sig igenom obegripligheter borde väl Franska Grundkurs 2:s studieplan inte vara alltför komplicerad??

Föreställningar



Om shakti om shakti om shakti om. Så låter första spåret på meditationsskiva som kom med shaktimattan jag och moa fick i julklapp. Sjunget av en ganska rapp kille så det är faktiskt ganska catchy. Men idag när jag spikmattade mig gick jag ifrån min tardition att lyssna på typ valljud och lyssnade på Ted Gärdestad istället, min återfunna kärlek! Gud vad bra han är, en riktig mysfarbror! I vilket fall som helst bläddrade jag fram till en av mina favorit låtar, Come give me love, men, jag hade glömt så mycket känslor den väcker hos mig! Den är verkligen en låt jag känner att jag vill ha på min begravning. Så fin och ett så vackert avsked, men att föreställa mig detta gjorde mig så lessen att jag grät lite i min inte så djupa avslappning.

Note to self: Tänk inte så himla mycket.

Nu har jag googlat lite på yoga, skulle vara så härligt att börja med det igen.

Note to self: Tänk rena tankar.

Om shakti.

Uppspärrad

Herre min je, nu är jag precis hemkommen från övningsrunda typ 1000. Jag har idag kört över ÄLVSBORGSBRON!!! Är det inte helt galet? Sätt men uppspärrade ögon och ett krampaktigt tag om ratten - det är i såna ögonblick man måste påminna sig om att andas, men det gick bra!  Ett steg närmre körkort!


Planer



Gud vad jag hatar att allt jag srivit försvann, men summan av kardemumman´var att jag kört på 80 vägar idag och att jag har startat ett resekonto för JAG VILL UT OCH RESA!

Happy New Me

Ja, vem kan ha missat att det är ett nytt år? Inte jag iaf! Låt mig lista 2010!
Vem jag vill gifta mig med:
- Den snyggaste i Little Brittan (a.k.a Sebastian)
- Lady Gaga
- Edward (om han blir glad istället för så lame som han varit det senaste)
- Rickard Wolf
- Johnny ( i dirty dancing, inte Bravo)
Vad ska jag uppnå:
- Körkort
- Matte C, med gott humör!
- 1,5 på högskoleprovet
- Vara en otroligt motiverad människa som inte ger upp
Vart vill jag resa:
- Paris
- London
- Berlin
- Amsterdam
- Pridefestivalen
- Hultsfred
Hurra hurra hurra, det riktigt kliar i fingrarna när jag ser det såhär framför mig! 2010 är även året då jag tjänar så mycket pengar att jag inte känner mig hämmad i min personliga utveckling (och absolut inte hygienen, groose) och reser mycket. Let's do it!

 

Igår såg jag för andra gången på 72 timmar The Jane Austen bookclub, jag vill ingå i en sån klubb! Så himla mysigt! Netwerka!


RSS 2.0