Bankpojkarna

Jag älskar att smk inte är en livsstil i alla sammanhang, att som Anna kalla de bankpojkarna går ju minst lika bra!
image219
Varför vara normal när man kan se efterbliven ut???

Elin har städat sin garderob och skänkt mig kläder! Det känns väldigt underbart att det ens är möjligt eftersom våra kroppsformer är så olika som de kan bli....Men gud är god mot de som försöker och jag är nu tre kjolar, en klänning, två linnen och en tröja rikare! Tack!!!

Anna har hintat lite om att de kanske vankas ULLARED på onsdag och jag känner hur armbågarna vässar sig själva och matrealismen tar ett hårdare tag om min själ - jag vill dit nu nu nu!!!! 
 

Bring it on

Försenad Bring it on kväll har förvandlats till High school night istället.  Eftersom ALLA video affärer tar påsken så sjukt allvarligt och har stängt, så rusade jag till Ica maxi för att vända på ALLA filmer i extra-pris-boxarna...men nada!
Hur kan man ha tusen varianter av Rocky, Scarface, Barbie och pang i bygget - men inte Bring it on (en av världens bästa filmer - definitivt en kult)???
Dagens passande outfit: Mysbyxor, slapp tröja, stora örhängen och hög truls. Jag är laddad för ett djup dyk på Berverly Hills high alltså.
image218

På vägen hem från farmor investerade jag och Moa i melodifestivalen skivan - mitt liv går mot ett allt mer komplett stadium.

Jag har blivit (självutnämd)moster

Min kära kompis Anna är numera stolt ägarinna till en Muimiu Cofferbag! Jag är stolt kompis och moster till denna vackra skapelse. Den fick sitta mellan oss när vi åt popcorn och catchade up.anna + mui mui

Påskafton har jag hittils ägnat åt shopping, jeans kjol och linne på Myrorna för 76 kr, och hysteriskt singstarande.

Preview

Inann jag skriver om Paris måste jag få alla bilder, och hämta mig ordentligt. Ingetdera är gjort och avvaktar så länge.

4 april. Dagen för try-out:s till Pinketts! Cheerleadingen ska tas upp igen och jag kommer stå först i kö, har därför stretchat ordentligt idag och ska fortsätta på samma bana tills dess. 

Mitt hår trilskas igen och jag vet inte hur jag vill ha det. Jag vill ha långt innerst inne, men iblan får jag ryck och vill bara klippa av det. AAAAAAA jobbigt.
 
Kort hår kanske var bra??

Öppna upp ditt fönster


Min framtid. Det hade varit så härligt att leva så här. En mormorsfigur med rosa hår och fixade naglar.

Men nu ska jag ge mig ut i den sjukt kalla, men våriga luften. Påsklovet börjar klockan 16.00 och det ska bli så skönt att vara ledig. Då ska jag sy. Jätte mycket. Jag har två grejer som bara MÅSTE bli klar. Symaskinen står på bordet och jag snubblar över tyger och måttband varje morgon. Det ska få ett slut snart!

Mamma vårstädade alltid till den här när jag var liten och vi bodde på Lönnrunan, alla fönster och dörrar var öppna och det var verkligen vår.

Min lärare är en look-a-like


Kalle har klippt sig, nu ser han ut som Martin.  Det kommer vara ännu svårare att koncentrera sig!

Jag har fått det roligaste/konstigaste sms:et:
(fast på franska) Hej Lina, hur mår du? Jag väntar inte av hela mitt hjärta att du ska ringa. Ahmed i Paris.

Nehä. Gör inte de då.

Thank you


                                                         Jag är hemma.
Det har varit så bra. Jag har hemma-från-dublin-känsla och känner mig otroligt melankolisk.
Det var så grymt underbart och jag fattar inte att det är sant. Min svara-snabbt premie från Glamour har kommit och det gör det hela lite lättare.
Dagens outfit: Rosa velour dräkt och I love Paris linne. J'aime fanns endast på t-shirtar och jag är ingen t-shirt människa. Rosa (hem (av frida)virkade tofflor.

Partir

Okej, en halv timma kvar inna jag och mamma tar bilen mot Hvitfeldska. Allt är klart, bara lägga i handbagaget, flytta över deo och äta. Förhoppningsvis ringa, men tiden har gått fort fort fort!
AnnaKattiFrida: Det jag ville säga var, Gud vad jag kommer sakna er! Älskar er jätte mycket puss puss. Hejdå.

Nu bär det av mot nya horisonter som Mulle Meck skullle ha sagt!

Käck lista

  • Packa kläder
  • Packa necissär
  • Välja skor
  • Sålla bland valda skor
  • Packa skor
  • Fixa handbagage
  • Ladda in briteny på ipod
  • Ring AnnaKatrinFrida
  • Matsäck

Still 4 hours to go!!!


Paris mon coeur mon amor

image211
Demain je vais aller à Paris avec ma classe. Je suis très très nerveuse et très très heureuse!!! J'aime Paris et j'adore la tour Eifell!!! 21 h. dans un car pour Paris, je dois chercher mes vêntmentes...Maintenant!!!

Respsykos



Anaîs - mon coeur mon amor, sjukt rolig och träffande.

Jag är nervös. Jag har inte riktigt fattat det för än nu, men det måste vara Paris resan som tar ut sin rätt redan ett bra tag i förväg. En vecka i förväg: sömnproblem, sjukt mycket drömmar och nu: koncentrationsproblem och mer eller mindre konstant ont i magen. Herregud, jag fattar inte varför det blir så här, det ska bli jättekul, vi ska inte flyga, det är inte halt på vägarna..... och ändå har jag sån sjuk resfeber!
Jag har försökt bota mig, på min lediga dag(!) med high school musical klipp på youtube och det hjälpte för ett tag, men nu pluggar jag, och måste läsa samma sida tre gånger innan jag fattar vad det står eller går omkring med vilt uppspärrade ögon.
Men snart ska jag iväg och träna och då kan jag väl ta ut min frustration istället för att strirra på papper fyllda med glosor.  

Jag ska börja packa snart också, igår inhandlade jag puder (så jag behöver inte dö) och tre par svarta strumpbyxor. Jag är alltså redo för allt. 80 och 120 den, det är grejer det. 

I just found what I've been looking for

mac
Mitt oranga läppstift är ÄNTLIGEN hittat! Jag har letat som en galning, i perioder dock, i flera veckor och nu är det funnet! Det låg i en låda i symaskinen. Av alla ställen liksom. Men det känns så skönt att det finns i min famn, och nu ska jag hålla hårt i det!
Paris på fredag!!! Måste packelipacka snartelisnart. Men vad behöver jag köpa????:

  • svarta strumpbyxor
  • jeans (var och provade maniskt i lördags, jag fick skavsår i händerna av alla par jag drog av och på, men allt var värt det för jag såg PETER SIEPEN i cheap monday affären. JÄ, kändis flödet håller i sig!)
  • T-shirt
  • Kjol, om jag skulle se någon
  • bh
  • puder, köper jag inte det dör jag

På erikshjälpen hitttade jag denna spåkvinna mössa. Det är något som får mig att bli kär i den.

cupcakes
Jag har bakat fler cupcakes, men denna gång med mosade hallon och philadhelphiaost, choklad och slverkulor istället för marsipan och kristyr.


Fylledag

image202
Min kära syster är idag 16 år. Mina generösa föräldrar gav henne en dansmatta. Nu är jag sönderdansad. Det är verkligen sjukt kul, och sjuktjättesuper svårt. Jag lyckades för några timmar sen få A med en stjärna, men är fortfarande på Beginners. Standard är sjukt, jag undrar hur Expert, två nivåer över är... Det kommer definitivt bli min nya motionsform, för man blir svettig!
Vi hade ett litet kalas för henne och jag kunde äntligen använda min nya klänning. Den är ny från i höstas men har kännts så vårig... Jag kände mig givmild och gav henne ett coffeecard på EspressoHouse och en tre-nummers prenumeration på Cosmo.
Igår glodde jag och Anna på festivalen med stort F och Pame-killen kunde verkligen shaka sina små hips. Charlotte Pirelli var så sjukt snygg att det var konstigt att inte scenen smälte. Så vill jag också se ut som fler-barns mamma.
image203
Snyggaste micken och snyggaste låten.

RSS 2.0