Windows-cp

Jag blir GALEN! Medhjälparen är ju VÄRLDENS sämsta på att förklara! Usch! Jag behöver någon som vet vad den gör!

Mina första 10 i år

HAhahahaahhaah jag älskar att springa på morgonen det är totalt heeelt fabulous!!! Jag vet inte än, men jag kan ev köpa en gbgvarvet-start från elins magnus, alltså finns chansen, lyckan, drömmen att få springa med alla den 16 maj!!! Jag känner mig SÅ peppad och hoppas verkligen verkligen verkligen!

Slemmig

Igår somnade jag till skivan uti vår hage, våra svenska körfavoriter. Herregud, den blomster tid nu kommer är SÅ sommar och denna sommar är SÅ studenten, hjäälp. Avgrundsvrål.

Just avgrundsvrålet tror jag att jag lyckades ganska så nra med för på senaste tiden har jag förärats med massa lurigt slem i halsen. Det ligger däär och när jag MINST anar det rosslar det till och jag låter som en liten pojke på väg till man. Det eviga kalle-stadiet skulle man unna kalla det, fortarande den busiga blickan med rosa kalsonger och velour tröjor, fast styrkan att släpa hem en i håret och testosteronhalten nog att kunna odla vilken typ av skägg-frisyr som helst. Helt enkelt en mycket komplex varelse. Som jag just nu, tyvärr, känner igen mig själv väldigt mycket i, just på rösten. Låt oss hoppas att det går över.

Nu ska jag åka och träna med lingförbundet-tjejorna inför vårruset-uppvärmningen som vi årligen håller i. status.

jag vill inte ha parfymen
jag vill inte ha klänningen
jag vill ha volymen!!!

Spontan


Här fanns det bästa cappoccino skummet någonsin, minst 5 tjocka centimetrar.

Åh det har varit en sådan bra dag! Fikat, hämtat omklackade skor, tränat, lagt undan en möjlig student klänning och när jag satt och åt ägg med kaviar ringde karin och erbjöd mig en plats till Alaska på Operan ikväll! Det var sjukt länge sen jag var lite kultiverad så det ska bli jätte kul!!!!

Nonchalant

Det är tydligen inte bara arroganta män som kan bete sig som riktiga svin, jag är heeeelt vansinnig på min syster.

I just can't get enough

Jag har sol-lapat idag. Gick upp vid 8.30 och sprang, åt en härlig frukost med massa bär och sen låg jag på altanen till elin kom, typ 11.30. Sen drack jag kaffe och hon te och var totalt apatiska ihop för en tid. Sen visade elin, med sound-track, sina fantastiska tå egenskaper. Det var helt sjukt och jag höll på att skratta ihjäl mig. Kvinnan har kroppskontroll.

Sen planerade vi lite kina, elin åkte hem, jag åt och la mig ute igen. Jag vaknade bara till då och då för att slapa mig nägra centimter längre fram hela tiden för att inte hamna i skuggan. Nu har jag lite tråkigt. Ska träfa anna vid åtta och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

 

Jag lyssnar på franskt och tittar på miss dior den nya. Det är ungefär såhär jag tänker mig studenten tror jag. Väldigt finklädd och ett vackert farväl och ett underbart hej.

Jaha. Det blir ansiktsmask och att baka.

Idag, torsdag

Det är något med vädret. Hela mitt sinne känns lätt som en fjäder och det går att vara trevlig mot alla. Idag bakade jag in hela håret i en utbakad fläta som började i nacken och slutade i en liten sväng som fästes med två rejäla svarta hårspännen bakom örat. Att ha håret så uppsatt och fast satt gör att huvudet automatiskt lyfts upp och världen blir genast mycket mer elegant. Med små klackar och en handväska som antingen måste bäras på armen eller i handen så finns det ingen som kan stoppa att kreditkorten dras i samma hastighet som mina hjärtslag. I bästa fall tillsammans med CSN.

Hela världen för mig



Ah gårdagen var fylld av mensvärk och ångest, men det vändes efter gympan bara för att sjunka som en sten igen när jag skulle sova. Att franskan inte liknar något annat än psykisk misshandel längre gjorde inte dagens odds bättre...

Men det vände! Efter f gick vi till espresso house och jag njöt av en mkt supergod cappoccino med soja mjölk (det gör smaken fantastisk!) gick jag jessika albin och emma till Ted Bernadz (det ser mkt fel ut, men jag ser inte vilka bokstäver som ska vara med) och kollade efter student och balkläder. Albin hittade en jätte snygg kostym. 

Sen shoppade jag loss på myrorna, en orgie som fortsatte efter filosofin med elin. Detta gjorde mig väldigt lycklig och det har varit en väldigt rolig och härlig dag! Igår kom även ett paket från H&M, typ som presenter från tomten till mig mamma och moa. Jag "fick" en väldigt snygg leopard tröja. Jag hade iofs köpt en leopard tröja efter min och kattis frukost i måndags, men vem kan få för mycket av djurmönstrat?! Ingen.  

Studentskorna

Jag har köpt mina studentskor! De är så vackra och har en fet diamant på tån! I löve them! Så vackra och så fantastiska, jag vill ha dem jämt och hitta en snygg klänning att ha till. Som inte kostar 3000kr. 

Twilight

Jag har insett att jag inte använder mig av mina kategorier här på bloggen. Allt  ligger under Frustration. Det är ju lite intressant. Men även logiskt, för om man inte var frustrerad skulle man vill inte ödsla tid på att exponera sig för andra överhuvudtaget.

Nu är jag frustrerad.

Även fast påsklovet så gudstroget skänkt en extra dag till alla skolelever så är det alltid lika tråkigt att ge upp ett lov för att gå tillbaka till skolan, även fast det bara är FÖR SJU VECKOR!!!!!! Jag har aldrig känt mig såhär omotiverad. Inför varje lektion gör jag den tråkiga upptäkten att jag faktiskt inte har poäng nog att faktiskt ha valet att sluta och det är så svårt att inse vad den här sista lilla lilla lilla lilla lilla dosen kunskap några ..... ( mitt lärar förakt ökar ju mer skoltrött jag blir) ska försöka banka in överhuvudtaget ska ge för resultat?! Vad kommer jag lära mig som kommer påverka mitt liv?

Skola/berlin? Skola/Paris? Skola/Kina?
Vad väljer du?

Shoegal


Jag har varit en bra och omtänksam syster och nopprat moas ögonbryn.


Jag har även tagit tag i min skogarderob. Skor gör mig så lycklig att jag ibland inte riktigt vet vart jag ska ta vägen när jag ser dem, samtidigt som de jag faktiskt äger ger mig så mycket ångest eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska ta hand om dem. Sen är det även min lathet som gör att när jag går innanför dörren bara slänger av och in i nått skrymsle.

Sko-fakta:
- Jag har 31 par.
- 6 par kan jag inte använda eftersom de gör mig invalid av smärta.
- 10 par måste till skomakaren innan de kan användas igen.
- 5 par tycker jag är så vackra att jag bara vill slicka på dem.

Den stora frågan är om det är värt att lämna in alla till skomakaren, det blir minst 100/par och för det får man typ tre nya par snygga skor...  Jag längtar tills det blir ännu varmare så man ska börja använda sandaletter och skor med öppen tå! Efter våran picknick i botaniska idag fick jag vicka frentiskt på tåna ända från chalmers till backaplan (gissa vilken spårvagn...) til jag fick någon känsel i dem! Herregud, tänk att behöva amputera precis innan peep-toe 2009??!!!! 

Piller jag gillar

Hemma i snart en vecka. ( Jag är ju så skolfocuserad att jag räcknar verckor i 5 dagars perioder.) Berlin var så fantastiskt soligt roligt och facinerande, som jag kom ihåg det, fast ännu bättre, det var ju liksom 20 grader varmt.

Nu packar jag för att åka till landet i några dagar, hoppas verkligen att det är fint väder där, lite trist om det är rått och kallt som det gärna är percis över lilla österbymo.

Större delan av denna hittilsa dagen har spenderats på Backaläkarhus. Det har visat sig att jag och karin sprang så våldsamt efter bussen hem att jag lyckades åstakomma en inflammation i brosket mellan bröstbenet. På tablettena jag fick utskrivna står det att de i vissa fall ökar riskaen för hjärtinfarkt och strok samt att de kan åstakomma att typ alla tarmar sprängs. Mitt hypokondriska jag jublar.

RSS 2.0