Thursday I'm in love


Berlin Ich liebe dish, och jag pratar ju redan tyska FLYTANDE fantastiskt!

Paris je t'aime.

Nu har jag betalat folk vad jag är skyldig dem. Änligen skuldfri!

Allt är bokat, 1 april åker jag och Karin TILL BERLIN!

SCHLAGERNIGHT



Äntligen! Dags för ny deltävling som ska avnjutas hos Sarah! Det kan inte bli för mycket, fram med ögonskugga, blanda med vaselin och vips så sitter det som berget och GLÄNSER!!!! Dags att rusa, jag hoppas på alla låtar ikväll!!!!!

Bytt är bytt

Klädbytar nighten resulterade i en hudfärgad tubtopp, en hippiklänning, en underbar hemmastickad rosa och fluffigt tröja, en svart paris inspirerad tröja och nåt mer jag inte kommer ihåg...
Allt till priset av 7 linnen och tröjor jag personligen hatade! Det var så sjukt härligt att sitta i en ring full av kläder som igen ville ha längre, men som med nya ägare var älskade igen, en sån flin kärlekshistoria liksom, det inger hopp. Jag känner mig redan uppglammad. Olivia hade bakat jättegod kladdkaka och hallonäpplepaj och Elin hade fixat te med mackor, jätte mysigt verkligen! VI HADE SÅ ROLIGT ATT VI INTE KUNDE TÄNKA! (en liten intern grej som bara behövde klämmas in kände jag,)



Jag vill fortfarande ha en 2.55:a, men blir mer och mer övertygad om att röd är the only way to go. Jag har hört att priset är typ 13.000 hahahahahahahahahHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH <----- precis när caps lock tog över gick jag över i vansinne och falsett.

Beyond Retro



Ja, här sitter jag och stirrar ut i det blå, men smått stelopererde nacke. Det har börjat knacka lite i min rygg, eller snarare känappa när jag strechar. Självklart är hypokondrikern i mig övertygad om att jag kommer sluta som Petra Mede, med konstanta ryggsmätror resten av livet eller total förlamining.
 
Det har kommit till min kännedom att Beyond Retro ska öppna (imorgon!!) här i Göteborg, brevid topshop. Jag undrar bara var? Jag går förbi där varje dag, är jag blind eller är det på nedervåningen? Hmm, måste undersökas!

Häromveckan gjorde jag ännu en upptäkt; stadsmissionen har öppnt typ brevid prickig katt! Och det verkar jättebra, hann bara ta en snabb rusning genom stället för jag var sen till jobbet mmd det var superfräsht och kändes väldigt fancy. Det känns som om det finns så mycket bra secondhand om kring mig! Reningsborg, saron och då stadsmissionen! Jag har inte tid att plugga eller gå i skolan, jag måste ut och fynda!

Mamimys


Vinglas kan man fylla med mycket. Hahahahaha det blev ju lite vitsigt dubbeltydigt!

Jag blev så inspirerad efter mitt ochFridas lyckade recept i måndags, så jag hade en spontan laga-mat-till-familjen-dag idag. Kikärtspesto fylda hemmagjorda tortillini med en slags tomat och rucculasalsa som kompliserades med bröd med pestofyllningen och färskspenat och kiwi som var en lyckad kombination.

Efter skolan kollade jag runt på stadsbiblioteket och det slutade med att jag kom hem med fyra böcker som verkar jättebra! Så mysigt och jag vill SÅ MYCKET HELLRE LIGGA HEMMA OCH LÄSA, GÅ UPP I GRYNINGEN OCH VARA YOGA GURU OCH DRICKA TE TILLS DET SPRUTAR UT UR MINA ÖRON ÄN GÅ TILL SKOLAN SOM ÄR SÅ SJUKT ENTONIG!!!!!!!!!!!!! x 1234598698459645964+96762479+89345859829234234 upphöjt i 231983131833

Hahahaahaha nu kom jag på hur mycket jag inte saknar matte! Det enda är ju såklart då lilla Per, men in a lager sens får han faktiskt undvaras mitt psykiska välmående. 

Gravallvarligt




Jag är så sjukt stressad, därför städar jag. Allt jag vill är att göra det mysigt och välorganiserat, men varför blir det ett altare?

uppraggad



Vinterskor och vinterjacka. Jag bor i Sverige, jag behöver kläder som tål kyla - en fråga; Hur svårt kan det vara att göra snygga grejer som tål minus grader??? Tydligen jättesvårt eftersom jag inte hittar NÅGONTING! Men det är iaf snart vår nu! Det som stör mig också är att jag inte vet hur jag vill klä mig och vad jag passar i. Det slutar i att allt blir en enda röra och att jag tröttnar på allt och är uppriktigt rädd att investera i långlivade grejer eftersom jag nästan förutsätter att jag kommer att hata dem nästa sesång. Vad ska man satsa på, vad är den röda tråden? Hur tänkte du här? Eller du kanske inte tänkte alls? Kanska ska mitt nyckelord vara raggare? För Änglagårdsfeelingen.

Min pappa har svart joggingdress och djupt nerdragen dragkedja (över sitt bara bröst) för att få fram den sliskiga latino känslan. Men vänta, vad är det han sjunger...?
..po-po-po-pokerface an na na na ana
vad händer med världen?? 

Rangordning



HahahahaJA!!! Mina förhandstippadefavoriter gick vidare; H.E.A.T! De var ju faktiskt jättebra och såg ut som det transporterats i ett svart hål från 70-talet som mynnade ut i ett maskhål till årets melodifestival i Skellefteå.

Det jobbiga med att byta blöja på folk är att
1. när man bara ska torka av dem lite snabbt för fräshhetens skull och upptäcker att de håller på att bajsa, ev. precis slutat.
2. använda hanskar som bara (detta är vetenskapligt bevisat och de används på ALLA våningar) håller bakterierna borta i ca 3 sekunder. efter den tiden går det rakt igenm, inte bajset då, men bakterierna från det och det känns ju lite äckligt. Särskilt om man vill stryka bort lite hår från ansiktet.
3. när man ska knyta ihop påsen med blöjan m.m. och lukten från bajest/kisset bara slårt emot ens anskite med en sådan kraft att man känner sig luftburet våldtagen.
 
Imorgon är det sista dagen på lovet, i början gick det jättelångsamt, nu går det jättesnabbt! Först jobba, sedan plugga och sen blir grädden på moset Mia och Klara och reprisen av Melodifestivalen! Jag hann inte se hela idag!!!! 

Love is in the air



Avslutade precis en väldigt mysig alla hjärtansdag frukost som mammi hade lagat, med ägg, brie och tomater, det var vrerkligen jätte gott och för att mysia till det lite extra åt jag den i soffan med GP. Nu ska jag, om 10 min så skybda skynda, åka in till gymmet och sen ska jag jobba. Jag firar alltså valentines day med demens drabbade människor som inte vet vad jag heter. Det var ju en målande beskrivning på kärleksfaktorn i mitt liv. 

Indieincest


Därför älskar vi lilaexpress: utsikten! den minimala tiden till krysset! de otroligt bekväma sätena!

Aaaaah är hemma igen efter att ha sovit över hos karin. Det är seriöst 6 minusgrader ute! Jag hade klackskor och tunna nylonstrumpor och fick vänta 25 min på bussen pga. att jag gick för snabbt och ett litet missförstånd från västtrafikssida. När jag kom hem upptäckte jag dock att solen sken in så varmt i mitt rum så jag fick ett buddhistiskt ryck (sanna buddhister solbadar varjemorgon, alltså går upp samtidigt med solen, klär av sig nakna och hälsar dagen välkomen.) men var ju tvungen att göra det mer västerlänskt eftersom det även cvar ca 6 timmar efter soluppgången. Det blev toppless i gungstolen men det var så sjukt avslappnande att sitta och bli uppvärmadav solen! Lyssnade även på en sjukt bra skiva med Robert Plant och Alison Krauss som stämde så otroligt bra till mitt humör!

Var på Svanen igår och det finns verkligen bara ett ord som beskriver det hela på rätt sätt: indieincest. Att staffan westerberg hade exploderat över hela stället gjorde det inte bättre.

Jag är chockade över att jag inte tagit upp det tidigare, men MELODIFESRTIVALEN HAR BÖRJAT!!!!!! Äntligen är årets kulturhändelse hääääär!

Förenade


Min hunk och sandras danska mjölkbud förenades äntligen! Marängswiss och Dodgeball, det är grejer det! Sekvenserna där Davis Hasselhoff var med spolades tillbaka och sågs om och om igen...

Idag kom jag äntligen komma iväg till gymmet. På friskis västra hamngatan finns det tre roddmaskiner i rad. Jag och två medelåldersmän, jag, vägrar känna mig klenare än någon med åldersnoja och åderförkalkning på fram march, de, övertygade om att ingen som saknar y kromosomer någonsin kan komma över deras nivå. Det började med att jag efter ca 7 rejäla tag lyckade ta i så att jag ramlade av den lilla sittpallen och (med fastsända fötter) landade brevid med ett "oj nämen hoppsan" och roade blickar från mina med roddare. Min tävlingsinstinkt tog över handen och med ihopknipna ögon hoppade jag upp igen och tog helt enkelt nya friska tag. Det slutade med att vi rodde i exakt samma takt med nervösa sido blickar i ca 6 min när deras pass (man får bara köra i 10min intervaller) tog slut och jag kunde i lugnare tempo fortsätta mina resterande 4 min.

När jag tog upp min Ipod ur mp3 fickan som sitter precis under byxliningen upptänkte jag att skärmen var helt täckt av utsmetat upplöst papper där koden för att komma in till gymmet stått innan den eliminerades av mina svett attacker.  

In the spirit of:



Precis hemma från jobbet, nu bär det av till macken med sandra (gud vad jag önskar att jag hade en epatraktor!!!) där vi ska hyra Dodgeball där mr hoff är med i en liten sekvens och titta på den med andakt och maränngswiss

Säg inte att jag är här



Hjälp, jag känner mig som den smått paranoida tanten som lagt alla sittunderlägg över sig fär att inte synas när hennes vanföreställningar tog överhanden. Men jag är förföljd på riktigt, på öppen gata! Allt jag gjorde var att öppna ett gammalt dokument jag haft på mejlen och då dök han upp. Mitt på skärmen. Och även om dokumentet i sig för längesedan är ned klickat så sitter han där i högra hörnet med halv slutna ögon och ser fruktansvärt nöjd ut med sig själv: Gemet. Vad gör han där? Han hör väl bara hemma i Word? Han fattar aldrig mina frågor och om jag försökte fråga om något annat med betydelse så skulle han väl bara svara med olika mått på radavstånd. Det hela gör mig mycket nervös. Säkert FRA:s nya bevakningsmetod, att skicka ut alla medhjälpare för att spana dygnet runt! Men den gubben går jag INTE på!!!!

Update: Gud jag är så trött! Har jobbat i sju timmar utan rast (det är såååååååååååååååå syyyyynd om moi!) och var tvungen att gå en halvtimma senare än var jag har betalt för. I min iver att tvätta allt rent lyckades jag spilla toalettvatten först på min fot och sedan även i mitt nsikte när jag gnuggade med toalettborsten. Det var mysigt. Nu ska jag peela mig och sedan SOVA!!!! Börjar 8.30 imorgon.

Le mot världen så ler den mot dig

Åh det har varit en sån härlig dag idag! Det blev ingen morgonyoga eftersom jag var för trött och förvirrad för att gå rakt, det var liksom inte läge att försöka sig på några lugnande smidighetsövningar då, men frukost blev det! Verkligen jätte mysigt, café and the bakery har liksom fått en pånyttfödelse i mina ögon, det känn mysigt igen! Vi (jag och Karin) pratade framtid och ideerna flödade!

Det som känns så härligt är att alla har varit så snälla mot mig idag!! Då menar jag inte att jag brukar bli misshandlad av mina klasskompisar men även alla människor i stan och i affärerna har varit så trevliga! Så därför har jag gått och lett som en galning genom vasaallén x antal gånger och skålade, i mitt försök att tacka bilen för att den stannade, med min take-away mugg (linsinspirerad thaisoppa) från mm tack och lov att locket var på.

Sen har jag även tagit en sväng om banken och nu har jag ett sparkonto m 1% ränta och ett fondkonto med 50%rörligränta och 50% 80%garantifond. Jag ska börja spara 400 kr i månaden, plus mer när jag kan. Nu har jag även en sån lite dosa så jag kan sköta alla mina överföringar själv: JAG ÄR VUXEN!!!!!!!!

Nu: ALexander Pope
Sen: Förnuft och Känsla på stadsteatern!

Mål för dagen

Mmmmmmm har precis ätit min mammas goda qinoa sallad med fänkål och grillad hallomi, det var så gott och mycket fräsht efter mitt träningspass, eftersom moa är sjuk var jag vikarie för henne på Böskolan och fick äntligen träffa mina gamla gubbar igen! Det var jätte kul och jag svettades som en gris. Det är ju bra när man är ledare, föregå med gott exempel....

Nu ska jag förbereda mig lite inför min lilla redovisning av en fransk nyhet. Har lärarna ingen fantasi?? Skriv om ett land, översätt en artikel, berätta om en nyhet!!!! Hello?? Jag dör av tristdess här, men bry er för all det inte om mig.

Men imorgon, imorgon, min lyckliga imorgon! Jag ska träffa Karin kl 8 på Café and the bakery och äta frukost! Åh, det ska bli så mysigt!!! Perfekt början förhoppningsvis. Jag hoppas även på att jag av någon anledning ska vakna pigg som en mörtis och göra lite morgon yoga, bara för att spä på min perfekta start på dagen. Vi får se...

En annan perfekt dag, min födelsedag förra året! Så fina cupcakes fick jag !!!!

Jag fryser

Hjälp, försöker de spara ihop till nästa Paris resa genom att stänga av värmen på skolan eller?? Jag har fusit som galning hela dagen. På svenskan satt jag som en gås och kände bara hur jag krympte ihop. Jag var liksom bara gåshud, det kände jag verklien själv eftersom mina bröst till slut inte ens nuddade bh:n. Brrrrrr!

Men jag tog Lila hem från järnvågen idag, och jag kände mig väldigt inspirerad av filmen pk.com.cn när jag power-walkande mot bussen. Allt ser verkligen annorlunda ut ifrån andra perspektiv (aka järntorget från stenaline hållet). Kände mig mycket uppmuntrad av detta faktum. Det är aldrig som det ser ut och det som är gammalt kan bli nytt bara man vänder på det.

jag snodde bilden från anna, som snodde den från englas showroom.
jag vill ha den. jag vill ha den. jag vill ha den. jag vill ga den.

RSS 2.0