uppdatering

Hemma från jobbet. Försökte gå in på facebook för att kolla upp personen som skulle finnas med bland kattis taggade bilder, men jag blev helt matt. Alla sorters internet comunitys gör mig knäpp. Jag fattar inte på något sätt grejen.

Idag har jag:

  • Blivit förbannad av en tant (hon förbannade mig, hon är subjektet, förbannad är verbet) att brinna/bara ha det dåligt
  • Blivit slickad på händerna av samma tant, jag skulle kunna säga sexuellt trakaserad eftersom hon trodde min tumme var något annat.
  • Skrikit som en galning i en annan dams öron och bara fått ;va???, tillbaka.
  • Misslyckats med att köpa strumpbyxor, eftesom det fattades 4 kr.

Nu ska jag ta en paus och sova lite middag.

Take (me) away.


Finito

Hej Bloggen.
(soudtrack till detta inlägg My heart will go on om och om igen)
Har precis skickat in min ansökan om att jobba på Liseberg denna sommar (varför vara ute i god tid?). Blev lite deppig när jag insåg hur mycket som kommer att förändras. Skolan slutar och det är då man ska flyga ut och börja sitt liv, ta ansvar och lyckas.

Steg 1, vilket måste ske idag, om några minuter, därför den tryckta stämningen: Måste ringa till Lingförbudet och berätta att jag slutar som ledare efter denna terminen. (åh nej nu började jag gråta, följande felstavningar sker inte pga av snabbt utvecklad dyselexi utan för att jag inte der igenom mina tårar). Jag har inte tänkt på hur jobbigt det faktiskt känns förrän nu. Det är faktiskt helt fantastiskt att få leda en grupp med glada människor som efteråt tackar en för att man gör något bra och har bra musik eller roliga rörelser. Något jag lägger flera timmar på att hitta på och lära mig. Tänker ut musisk, musikanalyserar ca 17 låtar och sätter passande rörelser för att träna rätt muskler, allt för att vill att folk so komma tillbaka och ha kul.

Usch vad sorgligt. Det har ju liksom blivit en del av mig själv.

Jag vill bada bort min smärta.

sextiotalet

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Nu säger jag inte mer om det.

Imorgon, måste packa ner mysiga byxor, ska vi ha yoga på friskvården, det ska bli jätte skönt! Är ju som sagt lite stel. Sen ska jag även mjuka upp sinnet med lite mer filmfestival med Elin. En kinesisk film som heter Dada's dance, och någonstans ska jag även försöka träffa katrin. Och gå till Saronkyrkan och kanske fynda lite? 
 
På första håltimman gjorde vi en lite tidsresa back till 50 och 60 talet. Asså gud, vi är fast i fel årtionden! Allt var så charmigt fult och så vacket volymiöst (håret!) förr i tiden!

Flytta bara hem ditt dumma äpple

Gäsp. Jag är verkligen jätte trött, sitter för ovanlighetens skull och skriver franska. Referat på en artikel. För att få sitta här så länge som möjligt valde jag självklart en artikel på tre sidor puteliten tidningsskrift. yay.
Men idag tog jag den andra håltimman ia akt och gick och gymmande i en timma. Har redan lite träningsvärk, kände det när jag reste mig upp från bussen efter att ha suttit still i 40 min så hann jag stelna till lite...
Men seriöst vad gör man för att vakna till? Allt jag vill är att få gå och lägga mig, och det kan jag verkligen inte göra nu!
1. jag är inte klar.
2. .....
Jag hatar fraska. Som jessika så klokt sa i bamba så är enda hoppet att flytta till Frankrike.


Parlez-vous français monsieur Baskerman?

Sex on the beach

Så, då sitter jag här med en kopp sex on the beach och myser framför datorn med min La vie devant soi recensin. Vi har så mysigt momos ande och jag. För att göra det hela ännu mer absurt (te som smakar som tant-charter är absurt i vilket fall liksom) så lyssnar jag oavbutet på rövar sången från ronja rövardotter. Den där de liksom bara skriker hela tiden. Har precis kommit hem från träningen och känner mig lite små stel, men varm och gosig efter duchen som jag längtat så innerligt efter hela dagen. Jag vill vara omsluten av total varm renhet. Mmmmm att duscha varmt....
 
22.40 My perfect life med Victoria, våran största exportvara brevid Ingvar Kamprad. Vad är det för fel att drömma?

Panik

Asså seriöst vad händer med alla skabb männsikor i denna världen??? Bara för att det är förkylnings period är den INTE OKEJ ATT SKABBA SIG UTAN KONSEKVENSER! Jag blir heeeeelt vansinnig på alla som snorar och hostar och slemmar ner min tillvaro! SLUTA!!! NU!!! Snyt er stanna hemma be någon slå er i skallen jag bryr mig inte sluta bara låta!!!! Jag går om kring med ipoden på max för att slippa men det går igenom ändå!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USCH!

Aloe Vera junkie


Ja, det är jag på bilden.

Idag var en omvälvande dag för mitt psyke. Jag kommer äntligen fram och frå prata med en distriktssköterska på telefon.
Mhm jag, det kliar säger du. Var och när?
Öh, typ på benen och armana, främst på kvällen.
Jaha du, du har inte övervägt att det kan vara skabb?
??!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!

Hjälp, jag fick en tid imorgon morgon, men vem orkar vänte så länge om man har misstänkta parasiter under huden som långsamt äter sig in till ens själ? Intee jag i allafall, så jag knatade iväg till axessakuten efter skolan istället. Och kunde äntligen andas ut. Det var INTE skabb. Det var typ aotopisk vinterhud eller nåt. Iaf väldgt kliigt och torrt. Han (som beteede sig mkt osympatiskt) skrev ut en kortison salva till mig.

Men hjälp, jag tar inte värktabletter (om det inte är DEN dagen DEN gången i månade höhöhöhöh) jag tänker då inte smörja in mig med kortison om jag inte är döende (nästan). Så jag gick till life istället för att hämta ut e-receptet och kom ut med en påse med två olika aloe vera produkter samt en liten salva med naturens eget kortison - beskört (eller nåt sånt). Nu kommer jag bli len som en bebisrumpa igen *längtar*.

Nu strindberg och Oscar Wilde.
Om en timme Victoria Silvstedt.

18.30

Nervös för passet idag! Det sitter inte som det ska och det känns som om det kankse är lite många upprepningar av step-touch i olika former... Jag hoppade över friskvården imorse och har hoppat omkring här hemma istället. Barfota på
golvet . haha nu känns det som om jag har slitit ut knäna istället.
 


Det är ju såhär det ska se ut!

Växeln hallå

Det är fortfarande kö. Vi arbetar så fort vi kan för att det ska bli din tur.


...jaha ja. Har telefonluren pressad mellan axeln och huvudet för att inte sitta helt apatisk medans jag väntar på att få komma fram till sjukvårdsupplysningen, som man av någon anledning nu ska ringa för att få en tid till vårdcentralen. Jag är nämligen trött på att sitta som en himla knarkare och klia mig som en galning på båda benen och armarna. Jag har varit sjukt torr i huden sen före jul och nu har det verkligenn eskalerat. Snart har jag säkert kliat så mycket så att jag får ett hål rakt igenom benet.  Det kan inte vara vägglössen igen för det så mer ut som bett, det här ser meer ut som eksemliknande grejer. Typ allt hårsäckar är knottriga och röda. Min största skräck är att jag typ ska ha fått skabb. Blääää!!!!

Update: Efter att nästan ha skapat mig nackspärr utav tio minuters väntan så kom jag fram. Men det var tydligen inte dit man skulle ringa ändå. De öppner inte förrän kl 8 ock innan dess var det tydligen ambulans eller sjukvårdsupplysningen man hade att välja mellan om man hade ett stort bekännelsebehov.


Må glamouren genomsyra mitt liv, ty då finnes ingen plats för skabbigheter.
Inte heller för torr hud.

Lady Gaga goes Mimmi Pigg


Hot or not? Självklart hot, det var ju jättecoolt! Något att sträva efter, fram med kam och borste... plus tusen ton hallon doftande spray.

Slutade 11 idag så jag har haft en väldigt skön förmiddag, gjorde en mycket god pasta sallad m bl.a mango och avocado och avslutade med en stor kaffe i ett riktigt snyggt IKEA glas för 5 kr. Samtidigt kollade jag på en fransk serie (utan text!) och nu vill jag bara flytta till rivieran och ha på mig shorts och solglasögon hela dagarna! Jag bara dog.
 
Särskilt när det verkligen regnade IS från himmlen idag! Det var ju omöligt att gå, så jag slafsade och hasade fram med ben och höfter som såg totalt stelopererade ut! Inte okej. Jag var hela tiden rädd att råka halka och typ bryta benet i min ensamhet. Det skulle vara så sjukt pinsamt att ligga i slasket och ha skrik-ont. "Hjääääääääääälp hjäääääääääälp kan ingen hjälpa mig" liksom.

Jobbar



Litteratur. Under det ordet kan man klämma in mycket. Har snart valt ut alla låtar till det nya gympa passet det tar så sjukt mycket tid, men jag är nöjd! Jag tror faktiskt det kommer bli jätte bra! Vi får se på tisdag.

Säg det i toner



Åh, att stå på en tågstation och ha alla sina väskor omkring sig! En liten påse med scones från Espresso House och en latte, eller två så man kan få en sån där pappershållare. Och i  en perfekt värld självkklart från starbucks, det var det jag älskade så mycket med Edinburg. Att se starbucks vart man än i standen vänder sig var härligt surrealisktiskt och en underbar skinny cappo för endast 2.15 var ju gudomligt!

Jag lyssnar på Henry Mancini - Moon River, den som Carie och Big dansar till innan har flyttar till Napa. Jag behöver aldrig lyssna på någon annan låt mer. 

Get up



Ja, här sitter jag som en golddigga och lyssnar på 50 cent och är arg på datorn, eller ursäkta mig vårat modem, som tydligen inte riktigt klarar det jag vill att det ska. Det är så sjukt frustrerande när det bara hänger sig!

Idag har jag jobbat, efter alldeles för lite sömn hos elin. Men det var sjukt mysigt! Vi köpte kina-mat och pratade medans vi åt ur små söta skålar med pinnar, och när karin åkt hem blev det lite simpsons också. Sen ringde min mobil vid 6 tiden, det hade den inte behövt eftersom jag började vakna redan vid 4 för att jag var så rädd att försova mig.

Jag var så trött när jag kom hem att jag precis sovit ett par timmar. Men nu är det dags för middag och en väldigt lugnkväll , för jag ska ju snart gå och lägga mig ingen och äntligen underminera min sömnbrist som jag byggt upp under denna vecka.

 

You wanna talk about mothers?!

Härliga tider! Strålande tider, det är äntligen fredag! Jag sitter och filar (om) på mitt CV för jag tänkte söka extra jobb på måndag. Jag behöver verkligen jobba mer (= tjäna mer pengar) för smakar det så kostar det och jag vill äta hela kakan. Jag jobbar ju inte särskilt mycket på demensen och det hade varit skönt med något som låg här i Torslanda, så Maxi Willys och Hemköp here I come!

Denna vecka har varit fylld med överaskingnar! I måndags fick jag en julklapp av Alva, en slags hämd föör de stringtrosor jag skickade ner till hene i Nairobi, ett par svart Cheap MOndag kalsonger med (som hon uttryckte det) inbyggd onani-ficka. De är mkt bekväma och jag bär dem över ett par leggings när jag är hemma. För att superhjälte-fiera mig själv en smula.

Igår var jag hemma hos ELin för att prata kina, och om jag ska skriva en självbiografi ngn gång skulle jag kunna döpa den till Tisdagarna med Elin (eller egentligen, "de korta timmarna före gympan med elin") för att anknyta till Tisdagarna med Morris och vara lite fyndig. MEN, då fick jag (eller rättare sagt hittade av misstag) en mugg hon köpt till mig i Edinburg! Jag blev så kär, det var en bild på en riktig HEMAN och jag är så lycklig!

I måndags hade även jag och Sandra vårna  underbara White Chicks kväll med hennes strip-mugg, när vi har Hasselhoff-kvällen har jag ju nu en matchande kopp! Tack Elin!


När jag ändå drar en EXAKT genomgång på EXAKT allt jag gör så kan jag även berätta att jag och lilla mammi har bokat pedikyr för oss båda på Gildaskolan 27/3, så mysigt!

I valet och kvalet



Jag vill investera i en deo som inte tranporterar aliminum rakt in i min kropp genom mina armhålor. Den ska lukta gott och vara fräsh. Men kruxet men såna deosar är att de inte är anti-perspiranta, jag har aldrig tänkt på vad a-p betyder men det är liksom anti-svett. Och jag vill ju inte riktigt betala minst 80 spänn för en deo som bara döljer, det blir lite FÖR retro för mig! (typ 1800-tal). Men hm.... cancer och för tidig död eller lite svettig men oluktig? Jag vet inte.

Doctor Haushkas ska iaf vara den bästa enligt kvinnan på life. Hej 150 kr:s klassen.

Dagens betraktelser



Tänk vad bra det skulle varit med flera armar. Våran filosofi kurs har precis börjat och jag känner att det kommer att bli väldigt interessan och upplysande. Jag älskar att ta del av andra människors tankar om livet och universums abstrakta uppbyggnad eftersom det som finns över denna som vi kallar reela verklighet oftast kan vara lättare att förstå om man bara tänker utanför sitt eget huvud och låssas att man har mensvärk (dvs flyttar focus).

Nu har jag precis kommit innanför dörren efter att ha varit vikarie på Nya Lunden skolan. Det är verkligen så kul att träna, och särsklit att leda! Jag blir så fylld av energi och så lycklig, det är verkligen bland det bästa som finns.

Dagens roligaste: Jag letade upp in handeldare Ebba för att prata, och hon avslutade med samtalet med att säga,
"Lina jag är verkligen inte oroligt för dig eller Ida, men nu måste jag försöka mina två problembarn som jag också är handledare till.." Hahahaha jag älskar hennes frispråkighet, varför linda in det man vill säga?

Dagens chock: När jag knackade på i lärarrummet för att fråga efter Ebba öppnade Nicolas (mitt lilla stör-objekt, det har tom smittat sig till hans barn, jag kan inte titta på dem) och han " nämen vilken fin frisyr du ser ju typ ut som Birgitte Bardot!" (fast på franska då) jag "!?" "tack".

Sista lektionen var ett psykologitest, nästa vecka får jag veta vem jag är och om jag behöver fortsatt vård.

Schoolbag in hand



Nu är ryggan ( ah vilket UNDERBART ord!) packad. Linne, sporttopp, byxor, sockar, skiva, papper, nycklar och tofsar för att få undan allt hår och framifrån se ut som skalle-pär. I morgon blir det ett medelpass à la Lina på Nya Lundenskolan och eftersom jag är en zoombie på morgonen och sedan en stressad duracel kanin 3 min innan bussen går gäller det att vara förberedd. Packat och klart, inget glömt och inget gömt. Just nu är det bara mina skåps- och hemnycklar som jag inte har någon aning om var de är. Jag letar i jackor och väskor men ingenstans står de att finna... hm.

När jag satt vid köksbordet och pluggad franska förut, målade jag samtidigt naglarna. Min plan var att det skulle motivera mig att sitta still (rör man sig sliter man ju bara upp färgen och det blir fult!) men alla mina rosa lack har mystiskt försvunnit så jag fick ta ett jättegammalt som faktiskt var mitt första nagellack i historien och som jag tyckte var jätte fint när jag var 10, men nu när jag är en vuxen kvinna ser det ut som jag har doppat fingrarna i en rosafärgad bajskorv. Plus att det får mina fhander att se väldigt röda ut. Men ja ja, det är iaf roligare än innan. 

Don't Hassel the Hoff


Jag vill ha SOMMAR! Men hur kunde vi bo såhär? Och tycka att det var bra..typ?

Åh, nu när glada julen är slut slut slut har jag genast börjat vrållängta efter sommaren! När jag och Emma lallade omkring i ett industriområde i fredags för att hämta upp hennes killes bil och åka och träna var det verkligen SOL! Jag såg ut som en kines och saknade för första gången på flera månader mina solglasögon! Det var en mycket omvälvande känsla och nu spriar hoppet om våren i mitt hjärta.

Något mer som verkligen börjar plantera sig i mitt hjärta mer och mer för varje dag som går är lärarföraktet. Jag har verkligen ingen respekt alls för MG (jag tror jag sluta skriva ut hans namn eftersom han med säkerhet (om han vet hur men använder en dator) googlar sig själv). Men jag har upptäckt att det tar väldigt mycket av min energi att focusera nästan hatliknande känslor på folk som arbetar som lärare på den minst kreativa arbetsplatsen som finns ( schillerskas lärarrum) och istället använda den till...läxläsning.

Dagens (och för alltid!) dröm man:

Taa da! David Hasslhoff! Om du bara vore min! Dieu ait ton cul och låt oss förvara den även för eftervärlden! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om posen, men jag tror det brukar kallas tidelag.

Avslutad torka?

Heeeeh. (Ett ljud som aldrig kommer försvinna från min hjärna. Det är hemskt, ett slags utfyllnadsläte som säger mindre än daa, typ, liksom tillsammans, men som ändå av någon anledning används så flitigt att det liksom ringer i mina öron nästan dag och natt.) Jag har klippt mig, slingat håret, noppat/färgat brynen och tränade 5 stenhårda pass igår. 2009 har fått en fräsh start alltså. Men det finns en fras till som ringer i mitt huvud förutom heeeeeh:et, den rösten som  i SATC säger till Charlotte "mate for life mate for life" säger till mig "större bröst större bröst". Jag börjar bli smått (promille haltigt alltså) besatt.

Jag tycker stora bröst är så sjukt snyggt, kvinnligt och perfekt. Självklart älskar jag mina egna bröst också men uppmuntrar dem att växa duktigt och gärna fylla ut bh:ar dit snobbenmönstret aldrig når.

Ända sedan jag började som vårdbiträde så har jag knäppt och så många bh:ar, tvättat så många BARMAR och bokstavligt RULLAT ihop så många bröst och stoppat ner dem i underkläder att min biologiska bröstklocka börjat ticka. Iof, min A-kupa kan väl omöjligt hänga ner över magen och nästan fungera som ett höftskynke när jag blir 80 men ändå. Det bevisar ju att det finns fördelar med små bröst, och kläderna hänger ju SÅ mycket snyggare, eller inte... 

Kan inte tomten, eller farbror doktorn kanske, ge mig en stor B/liten C i fördelsedags present? Snälla???!


RSS 2.0