Soundtrack: Cool Driver/Grease 2


Nytt projekt



Av Annette med familj fick jag en gigantisk tavelduk i 18 års present för att "skapa en egen målning". Hjälp! Jag har börjat försöka skissa lite men jag vet inte... Det är seriöst jätte svårt! Den måste ju liksom bli bra.



Idag var Gunnel och Lilly här. Herregud. En lunch med Gunnels bravader (bl. a. brättade hon om när hon som 53 åring, mer än ett decenium sen(!) åkte på pråk resa till mexico, hur hon blivit uppvaktad av allt från stenrika araber till päls-danskar och när hon och hennes mamma (lilly) åkt till spanien i 14 dagar, det blev 3 mån. då var Lilly 67, och de var ute på krogen VARJE DAG!) Iband blir jag nästan rädd när de kommer igång.

Vi pratade om skolan.
Gunnel: Jag sa ju redan för 20 år sen att den som läser kinesiska kommer gå långt. Det tar ju ett tag att bli vän med de där. De tänker ju annorlunda.
Lilly: Ja jag, så är det ju. Man tror man känner dem...
Gunnel: Ah, och sen så fort man vänder ryggen till sticker de dolken i en!
Lilly: Konstigt så är det ju inte alls i Japan, och ändå är det så nära.

Beresta men ändå så inskränkta.



 

Scones på balkongen


Elin nedlåter sig att närvara vid den provosoriska cupcakes fikan på parkeringen på min födelsedag.
Vi har äntligen testat Millie's café, det som ligger på Achebergsgatan över Java.
...Nu behöver vi inte gå dit igen.

Jag och Katti bakade, skar och kokade till en härlig scones fika och lassade ut allt på balkongen när det visade sig vara uppehåll för en gångs skull. Insvepta i filtar och tröjor började vi så smått innan en hypad Anna joinade oss. Äntligen tillsammans, alla uton FRIDA som partar loss i Aix. Snyft och snörvel utan oss.

SVT visade Patrioten och bara för att Heath Ledger en av det snyggaste som varndrat vår gjord var med började vi kolla. Herregud, det var inte värt det! Romantiken som Anna insisterade på skulle komma vara de i typ 5 min. De han gifta sig och älska varandra innan tjejen brändes inne och Heath blev spetsad. Nu var det upp till Mel Gibson (även kallad Mellan /Mellis för att liva upp stämningen när folk strimlades och mosades) att ta upp kampen på de onda rödrockarna.

Då bytte vi till döda poeters sällskap istället. Efter en nattlig prommenad då vi lämnade av Anna tryggt och säkert, avslutade vi med 13 snart 30.

Morgonen bäörjade med slutet av filmen och frukost i sängen, accompanjerat av Tjocka barn under kniven. Härlig kanal 5 underhållning!!!

Hemma

 Jag har jobbat klart för idag! Nu väntar jag på att Kati och Anna ska masa sig hit, vi ska baka scones och kolla på film och MYSA. En hel vecka av jobb jobb jobb, detta av vi värda. Tre hårt arbetande kvinnor.


För några dagar sen shoppde jag loss med Elin, maniskt shoppande. Jag kände mig helt vild. Nu är jag stolt ägare till:

  • ett par jeans
  • solglasögon
  • leopard sjal
  • tre par tre för 129 trosor
  • svarta capri/pirat/trekvarts byxor
  • svarta peeptå platta skor
  • bikini
  • ny mascara
  • liten reseförpacknings shower gel som luktar nejlika

Matriel lycka gör mig knäsvag. 



Jag är osymetrisk


När hände detta??? Såhär har det INTE sett ut förut!!! Herregud!

Imorgon ska jag på stan med mamma, får köpa en bh som rättar till grejerna lite.

SATC

Jag hade blundat mig igenom del 3 i GP fram till i lördags, inga förväntningar eller annat skulle störra mitt sinne när det äntligen var dags för Premiären med stort P; Sex and the City. Och den var så bra! Det gör mig för bannad att läsa alla värdelösa recensioner som endast snackar massa skit. Produktplacering finns överallt och bara för att Carrie dricker vitamin vatten blir jag inte sugen på det, hur nära de än zommar. Tyvärr.
Det var verkligen en bra handling, ingen framtvingad krampaktig fortsättning på något som var bra för några år sen.....man blir LYCKLIG! Bara inledningen var SÅ BRA! Jag fick ett litet ryck precis innan den började, nästan som innan matte A nationella eller innan vi skulle in till Alva, men när musiken började trycktes men liksom bakåt och bara njöt!

Det var så kul också, för alla hade verkligen klätt upp sig! Det var lite som att Carrie vakade över premiären, och ingen ville fashion bestraffas av den helige ande inför alla andra...

Jag läste en artilkel om att skorna avslöjar dig, och det glittrade som bara den på Bergakungen! Alla hade plockat fram sina snyggaste skor, dagen till ära och det var snyggt!

Är det någon som vill se den med mig, en gång till? Säg till!!


Mission impossible


Peppet innan super premiären på lördag har börjat, SATC kväll hos Karin igår och den tog slut vid 02:30, min följande dag började 06:42. Efter nio timmar på jobbet var det dags för shopping.

Tyvärr misslyckades jag i mitt försök att stilla Annas önskan om chiffong klänningen för 249kr på Gina Tricot, tre affärer har dammsugits av mig och Katti; slut överallt. Ett riktigt kap alltså, som alla andra redan kastat sig över.
Jag lyckades dock hitta en klänning och Katrin shoppade loss som en galning. Fast hon fyndade verkligen, inga rea hyllor var säkra när hon kom igång.


Alva


Jag och Elin på Siesta. Moneybrother. Jag hade glömt at Elin precis zoomat grymt mycket för att ta kort på scenen...

Alva är hemma. Ett år i Afrika är som bortblåst?? Det kändes nästan lite grann så. Kanske. Men det är iallafall grymt underbart att hon är hemma igen!!!  Efterlängtad hemkomst betyder presenter och jag är nu:

  • ett jättesött armband gjort av glaspärlor av återanvänt glas
  • en jättesjal/klänning/kjol/vad man vill med ett otydligt swahilianskt budskap
  • en Koffi Annan kondom

rikare. Vi satt på hennes säng när hon packade upp ur sin jätteväska och det kändes lite som en "pusselbit som krävs för att livet ska vara helt" (jag hatar nästan mig själv) är på plats igen. 


Smärta

Hur kan man låta Spanien vinna? Hur kan man byta ut Zlatan när hela vårt LAND bygger på honom???? AAAAAAA!!!!!!! Jag hatar fotboll!!!!!

Omstylad


Mitt nya jag. Jag känner mig verkligen som en ny människa.
Jag har börjat mitt sommar vikariat. Brunchat i trädgårdsföreningen efteråt.
Nu ska jag ut och gå taktfast till min älskade IpodeliIpod. Imorgon ska jag till Lindköping för student firande.
SÖNDAG: ALVA KOMMER!!!!!
                                                   
                                                    

RSS 2.0