Scones på balkongen


Elin nedlåter sig att närvara vid den provosoriska cupcakes fikan på parkeringen på min födelsedag.
Vi har äntligen testat Millie's café, det som ligger på Achebergsgatan över Java.
...Nu behöver vi inte gå dit igen.

Jag och Katti bakade, skar och kokade till en härlig scones fika och lassade ut allt på balkongen när det visade sig vara uppehåll för en gångs skull. Insvepta i filtar och tröjor började vi så smått innan en hypad Anna joinade oss. Äntligen tillsammans, alla uton FRIDA som partar loss i Aix. Snyft och snörvel utan oss.

SVT visade Patrioten och bara för att Heath Ledger en av det snyggaste som varndrat vår gjord var med började vi kolla. Herregud, det var inte värt det! Romantiken som Anna insisterade på skulle komma vara de i typ 5 min. De han gifta sig och älska varandra innan tjejen brändes inne och Heath blev spetsad. Nu var det upp till Mel Gibson (även kallad Mellan /Mellis för att liva upp stämningen när folk strimlades och mosades) att ta upp kampen på de onda rödrockarna.

Då bytte vi till döda poeters sällskap istället. Efter en nattlig prommenad då vi lämnade av Anna tryggt och säkert, avslutade vi med 13 snart 30.

Morgonen bäörjade med slutet av filmen och frukost i sängen, accompanjerat av Tjocka barn under kniven. Härlig kanal 5 underhållning!!!

Kommentarer
Postat av: Katrin

haha underbar kväll och morgon!! särskilt de tjocka barnen... fortfarande inte hungrig, hehe. Puss puss love! Älska dessutom din beskrivning av patrioten ;)

2008-06-29 @ 16:26:52
URL: http://katrinkaroliina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0