Mensa

fika
Jag gjorde MENSAS provtest. Resultatet kan ses här.
Eftersom jag inte gjorde direkt succe får jag starta en egen super förening MENSAR. Det är ju å andra sidan något jag faktiskt är bra på, lite oregelbundet men det funkar. Nästan alla som vill kan få vara med.
Kraven för medlemskap:

  • svullen mage ung. en gång i månaden.
  • pms utbrott, t.ex gråt, ilska, eller dylikt. Allmän deprission funkar med.

Det jag vill ha mest just nu är ett långt café besök och att prata i några timmar om roliga saker.


We're not gonna take it

image200
En av artistvärldens, kaske endast världens?, fulaste människor. Men uppenbarligen lyckades han utomordentligt ändå. Trots sina skönhetsfläckar. Det var väl det som gjorde honom speciell...han var den fula ankungen som blev känd istället för snygg.

Jag producerar CV förfullt. Har nog aldrig sökt såhär många jobb samtidigt! Imorgon ska jag gå en rund till några stället och på torsdag ska jag på intervju hos Liseberg. Det är en grupp intervju och man ska ta med sig ett lyckligt minne från sin egen upplevelse av nöjesparken. Och sen ska vi alla, för det är en gruppintervj, framkalla nån sorts patronus misstänker jag , som ska peka ut vilka som ska få de eftertraktade kanin och cafébiträde jobben.

Igår målade jag äntligen mina naglar på hur längesen som helst och nu ska jag äntligen gå och raka benen! Det ska bli så skönt!!! Kanske kan toka till det med lite BUS när kag ändå håller på...

Jag vill klippas till

klippdocka
Tänk att bara vara klippdockan Anne-Charlotte. Tom stava Ann med E, det som Anne på Grönkulla verkligen fick kämpa för. Hur många gånger man en klipps till och vilken ovarlig behandling man ens tvingas utstå ser man alltid lika nöjd ut. Klänningarna sitter som de ska no matter what. Och om det skull ramla av är det alltid någon annans fel.

 hitmaniaKarin har skickat lite "siesta-pepp", men jag kollade mejlen för sent. Det enda som kan rädda mitt humör denna kväll är nog en rejäl dos av Abslolute Schlager Hitmania. Det skulle vara bra att ha nu i franska meningskonstruktions tider. Blä.

Spring

spring
Spring 1:
Geelerups Franska Grammatik. 16 sidor. Jag har glömt facit i skolan. Det är prov imorgon.

Spring 2:
Vår! Det är varmare ljusare och gladare! Om mindre än 2 veckor möter jag våren i Paris och då ska jag sringa som en galning för att inte missa något!

Upp och Hoppa. Den var klart bäst och uppriktigt gladast. På något sätt blev jag kär i BWO:s låt också, fast det var nog för att jag är nyinvigd i season 6 och Martin precis ser ut som Samanthas kille. Han är så sjukt snygg och sjukt snäll. Och då tror jag att Martin också är det, precis likadan. 

Sex and the city

satc
Hurra, äntligen är det dags för sesong sex! Hos Frida, ikväll, vi fyra!

Linas kvällsbok: Känd och smal

Idag tog jag femman till min psykolog för att ännu en gång utvärdera mitt inre själsliv. Just nu känns allt väldigt bra, och det har varit en vecka av vardagslyx. Jag känner mig inte stressad och det mesta är i balans. Jag kan hoppa av några hållplatser tidigare, och tio minuter längre än annars och det känns väldigt bra att kunna unna sig en promenad på vägen hem. Det är något jag älskar, men ofta något jag känner att jag inte hinner.

Det som stör mig mest nu är mina lår, istället för paniktankar om katastrofer och familjens död. Det som är jobbig är att jag börjar hitta tillbaka till tankar jag kände i åttan, och det är inget jag känner att jag vill fördjupa mig i. Förra terminen tränade jag ju typ tre-fyra gånger i veckan, kondition och styra. Men fortfarande sitter jag här som 38/40:a. Hur kul är det? Inte alls kul.
Innan jag kom in till Nina satt jag i väntrummet och läste Femina (allt som finns i tidningsväg är Feminia, en gammalgalmour jag redan läst, Hus&Hem och PC) och där stog på riktigt Anna Skipper-vis att "säger du till dig själv att du är tjock så äter du mer, älska dig själv så blir du smal". Jag har älskat mig själv i några månader nu, men jag märker inget.
tiffany
Tiffany och jag delar en filosofi: "Allt jag vill är att bli känd och smal"
Ha, ha min moster föreslog att jag skulle sommarjobba på hänt extra, eventuellt bli ny barnflicka till Tito, trots hög kändis faktor måste jag nog avböja.
buddha
Andra tankar från åttan som kommit tillbaka från åttan är de om Buddha. Han sa mycket bra, och jag har alltid känt mig lite Buddistiskt kallad. Jag måste verkligen börja med yoga igen. Mot en termin med inre frid!

Mobba som en sessa

image193
Lekar
Tekalas hos prinsessan; Gästerna sitter ner i en ring. Personen som börjar leken kan säga: "Jag gick på tekalas hos prinsessan och vi fick tårta." Nästa person säger samma mening men lägger till ytterligare en sak t.ex. "Jag gick på tekalas hos prinsessan och vi fick tårta och glass.", och så vidare. Den som glömmer något i upprepningen åker ut.

(Så kan alla skratta och peka på de som tidigt drabbats av svagt minne)

Kyss Prinsen: Rita ett prinsansikte med en väl markerad mun. Måla barnens läppar med läppstift, bind för ögonen och snurra barnet. Låt de sedan kyssa prinsen där det tror att hans mun är. (Sätta svansen på grisen)
(hahaha)

Sätt tiaran på Barbieprinsessan Annica från filmen Barbie och Pegasus (svansen på grisen): Spelet finns att köpa hos Kalaspinglan..

Sätt på lite valsmusik och låt barnen få prova på att dansa vals med varandra som man gör på en riktig bal på slottet.

Avsluta med att sätta på filmen Askungen Snövit eller Barbie och Pegasus och låt barnen varva ner, gärna med sin godispåse i handen, tills föräldrarna kommer och hämtar.

(Gärna med varsin godis påse i handen....)
Piñata
Lite dyrare alternativ till godispåsen, men mer spännande är en Disney Prinsess eller Barbie Prinsess pinata, som du fyller med godis och små leksaker. Häng upp den i taket eller i ett träd och låt barnen sedan i tur och ordning med en bindel över ögonen slå på pinatan några gånger var med en "käpp". Sätt pinatan i gungning så blir det roligare att titta på när barnet missar pinatan och slår i luften. Om man inte vill vara så våldsam så går det lika bra att dra i snörena på pinatan. Ett av dem öppnar den hemliga luckan.
(hjälp! detta är tips för fem-åringar)

Det blir säkert ett jätte roligt kalas.

Lyxeftermiddag

o.s.aTack, Christina! Helt plötsligt på grund av din sjukdom(?) blev dagen 2,5 timmar kortare. Jag hann hem innan gympan och kunde sitta och läsa en av Kattis favoritböcker, o.s.a, som verkligen är jätte bra. Tillsamans med mitt vaniljdoftljus, goda Yogi te och mellanmål. Det var så sjukt mysigt!
Jag har just nu älska-läsa re[junion] (<---hur stavas det??), det var jätte längesen jag läste och nu har jag åter igen kommit på hur kul det är! Inga mer tråkiga långa busstuter med endast mina egna tankar som sällskap! Hurra, jag har hört att typ 90, nånting% av allt vi tänker är EXAKT samma tankar som vi tänkte igår!
Hjälp, jag kanke kan ändra lite på den statistiken med lite böcker....

Reklamflicka

Mina kära vänner verkar veta precis vad jag behöver. Alla hjärtans dag till ära skickade Anna, från Kanarieöarna detta kort. Ifall jag inte hittar mig en egen man kan jag ju alltid trösta mig med det...snygging
Elin verkar också ha förstått min böjelse och designade ett underbart julkort som gör mig väldigt glad. Det sitter precis över mina nagellack (min samling är just nu 32 st!!!) och det blir en härlig happy-booster. 
kalle
Gemensamt för Katti, Anna och Frida är att de allihopa får en att känna sig så snygg, inte för att de är fula bajskorvar utan för att de är komplimangsbomber. Frida drar det hela ett snäpp till, med henne känns det som om mitt liv förvandlats till en reklamfilm eftersom hon säger hejdå genom:
"Ta hand om dig"-på ett väldigt Garnier-igt sätt.
Tack så mycket för detta, ni behövs!
servis
Min servis samling har fått skåda dagens ljus!
paris
Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris Paris
Snart snart snart...

Mästerbakare i stövlar

cupcakes
Edwin och jag har skapat. Vi har kreeterat och visualiserat. Gjort det abstrakta konkret.
Eller något liknande.
Vi har bakat cupcakes! Äntligen. Så här blev de, och jag är så stolt. Att de sedan inte smakar gott är ju en annan sak. Mandelmassa och kristyr kanske inte blir så lyckat ihop. Men ändå, kul att titta på och göra!
cupcakes

Min älskade Anna är hemma igen och det känns så bra!
Varför åker folk man dör för att träffa bort egentligen?

carola
Carola i Andra Chansen, jag dog nästan! Vad hände? Som jag läste i någon tidning; "Det är först när Carola entrar Melodifestivalens scen som tävlingen börjar glimma."
Det är verkligen sant, precis som när Om en pojke-pojkens mamma säger; When you (läs Carola) sings it brings sun and happiness into my heart.
Alla tvivlare, Carola är fantastisk och en bögsymbol.
Att hon själv uppträder som om det inte är sant är en annan sak.

Jag vill bara vara kär och galen

Alla hjärtanskväll spenderade jag med Katti och middagslagade. Tyvärr såg det fruktansvärt ut. Kesella, krossade tomater, gurka och grymt mycket oliver ihoprört-ingen fröjd för ögat direkt...
Men det var gott och våran efterrätt blev suer god! Blåbärsfluff hette det, och namnet beskrev känslan av att äta det bra!
Vi åt till tända ljus, ljusets färg matchade t.o.m. maten, och lugna favoriter, och allt kändes som väldigt mycket 90-tal. Sen drog vi oss bakåt i tiden och kollade på Grease, Flashdance och Om en pojke.

I fredags fortsatte jag och Frida vårat pysslande, vi scrapbookar om våran språkresa i Dublin och det går åt väldiga mängder BR-glitter. Allt känns fantastiskt efter en sån pysseldag, och jag är så lycklig!
Sen drog jag mig i väg till Sarah och vi hade HippHipp rejoinion och skrattade åt youtube klipp. Typ sagan om det utstötta. De får mig att bryta samman.
image184
Jag vill ha en Usama Bin Laden mask!
Kan vara bra innan vi åker till Paris kanske?

Nu är det MELODIFESTIVAL!!!!

One-minute-stand


Igår hälsade jag på min 4 måndader gamla syssling William. Gulligull och snuttisnutt, jag fick bära honom och var väldigt lycklig. En söt liten korv är han allt!
Dagen började så underbart med frukost med min trogna breakfast-vännina katti. Vi fikade på Egg and Milk i Linné och jag åt blåbärsbagel, yoghurt, fruktsallad och flingor som var rostade marsmellows och kaffe för endast 59 riksdaler! En fullträff. Sen vandrade vi omkring i stan ett tag och spanade lite i seconhand affärerna som kom i vår väg.
När jag lämnat katti vid vasaplatsen sprang jag på Sandra och Isabelle så vi gick och fikade. Vi har inte träffats på jätte länge och hade tydligen JÄTTE mycket att prata om, så vi fikade i tre timmar och skrattade som galningar.

Lite kändis spaning blev det också! Herregud, min kvot av kändisar har ökat dramatiskt bara denna veckan!! Hamza från Andra Avenyn intog en snabb fika på Kosmos,där vi satt, mad en manlig vän. Spännande spännande! Ha ha Isabelle bekände att hon inte missat ett enda avsnitt av denna serie! Hjälp, efter att de sänt på JULAFTON slutade jag titta. När inte ens julafton är helig för värdelösa såpor ska man sluta tycker jag faktiskt.

<-----Jag försöker lära mig att man inte MÅSTE skratta som ett psykfall bara för att det finns en kamera i närheten.
Nåt annat som väldigt oväntat ökat är mitt teknik intresse. Igår pillade jag med min kamera. Nu kan jag ställa in den på självutösare, ta svartvita bilder och allt möjligt! UTAN INSTRUKTIONS BOK!!! Jag är så stolt!

Dagens (för mig) nya ord: Ögonknull.
Titta på någon och dröma lite för sig själv. Ska användas på folk man inte riktigt kan hoppa på i verkliga livet...typ.
Genast föddes ett nytt ord av oss: one-minute-stand.

Prinsessa på vift

Första dagen på lovet! Jag har inte fattat det än, det känns som om man inte har hunnit längta till lovet innan det kom..Men jag klagar inte! Slippa gå upp som en zombie klockan 06.00, det är alltid välkommet!
För att få in rätt känsla plockade jag fram mina balskor sen nian, rosa metallic 12cm., och har trippat omkring i dem och en tiara.
prinsessa

Melodifestivalen kjolen, som faktiskt är en klänning! Sydd i nian och använd på avslutningen, julafton, nyårsafton, sommaravslutningen i ettan och på en dragqueen kväll. Och nu även melodifestivalen, den har varit med om mycket!
Mitt nya fynd!!! Secondhand affärenChinx på Nordensköldsgatan! Helt underbar affär, men jag fattar inte hur någon kan lämna ifrån sig något så vackert!!!???

På jennifers blogg är det tävling om ett supersött rosa peace armband! Kolla in det, det lyser upp i februari bläet.

Cupcakes for life

cupcakes
Jag vill lära mig baka cupcakes! Det är sjukt vackert och jag har blivit väldigt intresserad och motiverad att börja med det. Edwin visade mig bloggen Blixman och nu är jag fast! Eva, som har den kan verkigen baka, kolla under kategorin Cupcakes och låt er förföras!

En annan sida som jag precis hittat är godsak.se, om att handla ekologiskt i Göteborg! Den verkar jätte bra!

Nu ska jag spatsera till centrun in tha hood, Torslanda Torg och lämna tillbaka Se upp för dårarna, en söt liten film som jag tycker saknar verklighets förankring. Trots att jag älskar Helena Bergström och vill stötta allt hon gör!

Bidragen ['bedragen]

Här finns redan snuttar av alla låtar!

Vad hände på Scandinavium egentligen? Christer i final? Han var ju väldigt mysig, men final? Andra chansen kanske..
E-type kan ju verkligen inte sjunga, har jag tyvärr upptäckt idag, men det kan resten av hans sammarbetspatners. Och de såg fantastiska ut på scen! Jag hoppas de går vidare från andra chansen till final så man får se dem fler gånger!
image171

För att avsluta en dag av stjärnglans blir pricken över i en bild på mig själv, tagen av Anton. Bara för att, första gången jag såg den, jag inte kände igen mig själv. Jag tycker iallafall den är lite glammig.
Jag har känt mig väldigt glad idag, glad innifrån själen, melodifestivalen brukar ha den effekten på mig. Och den brukar sitta i  ett tag.
Lina av Anton


Melodifestivalen in my face

melo08
Jag var där! Sista genrepet inför kvällens Festival med stort F!!
melo08
Spänd förväntan och biljetten i högsta hugg. För att Moa inte skulle skämmas FÖR mycket ("LIna, det här är faktiskt något som vi båda ska ha roligt på och då kan du inte se ut så! Jag dör av SKAM!") så hade jag på mig en svart tröja över min glittriga överdel. Jag hade iallafall mina skor.

Vi har satt oss, parkettplatser!

Man fick coolt Melodifestivalenvatten! I ekologisk förpackning!

Efteråt var det kändisspaning! Redan på Scandinavium raggade jag upp Bert Karlsson! (Ja såg honom faktiskt även live nårgra bänkk rader fram!!!)
Sen gick jag Wictoria och Caisa till Scandic Opalen, där artisterna bor för att se the Poodles och E-type på nära håll. Tyvärr lyckades inte det... Enliget en säker källa skulle de bo i rum 303, på tredje våningen. Men vi hade inga hisskort, så vi lyckades inte ta oss upp dit.
Istället kastade vi oss över Christer Sjögren och Velvet, som gav oss SMALARBILDER (gud vad pinsamt att bara runt på såna, "vill du han en bild på mig som jag signerar")
Vi träffade även Färuösångaren Brandur. Tävlingensbottennapp, sjunger jättebra, men låten är sjukt tråkig!

Jag vill se the Poodles och Amy Dimond i finalen
Sussie Tapper och Velvet i andra chansen 

Glad Melodifestivalen kväll!


Prinsessdrömmar

Queen bitch
En bambakilles överreagerande svar knäckte min eftermiddag, eller egentligen bara lunchen. Men, gud vad jag hatar när folk som jag är trevlig mot är daa-iga mot mig! Jag menade det iallafall inte som bitchigt att säga;
"Har ni typ gafflar här eller?"

Efter denna fadäs gick jag och Karin på stan innan hon stressade iväg till sin Stresshantering. Hon hann både köpa skor och en jätte söt klänning.
Jag vandrade vidare mot ekologinshögkvarter; Linné. Där innhandlade jag på Chinx världens sötaste linne prinsesskläning! Från början Made in Sweden! Så bra!
Jag klackade även om mina favorit rosa super klackskor inför Melodifestivalen imorgon.

Igår såg jag på gay-galan och blev väldigt inspirerad till att skriva en önskelista:

  • En skinnjacka.
  • Miss Lis skiva
  • En rosa Ipod nano
  • En Chanel 2.55. Det är okej att drömma och jag är verkligen ingen väsk-människa, men det här är verkkligen min dröm. tt äga en äkta 2.55:a. Det ända molnet på min rosa himmel är vilken färg jag ska ha den i. Jag kan likom inte riktigt fantisera om vilken outfit jag ska ha om jag inte vet det..
  • VÅR! Jag vill ha på mig tunna kläder nu!

Kändiskåtheten är blind

Jag är en av de (eller kanske den enda?) kändiskåtaste personer jag känner. Jag älskar kändisar. Även ordet kändis, det är så rosa-glittrigt-glatt, det känns väldigt positivt.
Jag har inte sett så många kända personer, inte de jag vill se iallafall, men idag pratade jag till och med en allsvensk fotbollspelare utan att inse det innan det var försent och han redan gått. 
Niklas Alexandersson promenerar in i omklädningsrummet där jag byter om innan träningen, vilket drömscenario liksom!, våran konversation:
N: Oj, jag gick visst i tjejernar omklädningsrum!
J: Det är ingen fara, jag skulle precis gå.
Hallå??Kändis på ingång! Jag måste börja titta på Allsvenskan! Nästa gång ska jag vara beredd och kasta mig över honom (om han kommer tillbaka) med pennan i högsta hugg! 
Jag ska definitivt inte behöva bli upplyst av medelålderstanter om vem jag missat iallafall! image157
Niklas, jättesnygg, för mig doldis!

Knattefotbollslagets (anledningen till VARFÖR han var på Nya Lunden skolan) tränare sa, när jag i panik i blicken rusade in och svamlade om att jag missat kändisen, att han skulle fixa en autograf och stoppa in den i vårat skåp nästa vecka. Fast en signerad tröja vore ju roligare...

Mosquito Love

image153
MELODIFESTIVALEN PÅ LÖRDAG! Hurra, äntligen dags för årets absoluta tv och kultur händelse! Jag, Moa och våra kusiner, Wictoria och Caisa, ska gå på genrepet i Scandinavium och sedan åka hem och se allt igen på TV! Då kan man verkligen utnyttja tillfället och njuta hela dagen! Så härligt! E-type och The Poodels live liksom! 

I julas gav Elin Dea en låt, Mosquito Love. Den handlar om två homosexuella flugor, Mike och Tom. Den är sjukt bra och man blir helt varm i hela hjärtat. För att illustrera det hela sökte jag på "flugor av kärlek" då kom det här paret upp.. Jaja tanken är väl den samma..

Sovmorgon imorgon, det ska firas med morgonpromenad, hälsoveckan till ära! Igår blev ju dock ett undantag, fettisdag och allt, men annars håller jag mig bra! Detox te varja dag, sjukt gott. Väldigt härlig eftersmak. Ett annat te jag gillar är Kaktus te, ett grönt te som smakar kobajs. Fast på ett väldigt trevligt och gott sätt.

I couldn't fly without you in my sky, no, I couldn't fly without you in my sky.
And I don´t care that we're flies, I don't care we're both guys.
 

Diktat av min musikaliska vän Elin.

Mobillan

Att lana verkar ju vara en stor grej. I bilen på mornarna kommer det upp en reklamremsa när man lyssnar på radion, och flera gånger har det kommit upp "Mobillan, sms lana snabbt och enkelt!" Det verkar ju helt sjukt! Sitta med mobilerna och lana flera varv runt Göteborg på spårvagnen typ?
Det var innan jag insåg att å,ä och ö inte fanns i bildisplays vokabuleret..Mobillåna, sms lån snabbt och enkelt skulle det vara...


image152
Jag vill ha husvagn!

Blivande tablettmissbrukare

Systers recept på jätte huvudvärk i en och en halv månadstid: 3 panodil om dagen i en vecka.
Är inte det att ta i lite?

31 dagar kvar, sen sitter vi på bussen (på luffigt schillerska vis) till Paris! Jag längtar mig sjuk. Det ska bli så underbart! Innan dess ska det klämmas in en SATC-kväll, sista avsnittet (har jag hört) spelas in på ett hotell i Paris, och vi måste ju självklar gå dit!
Filmen kommer snart och jag ser fram emot deras 320 outfits!!(det magiska alla-mvg-talet! Ett säkert teckne på succe)
Swedish super model
Jag vi Sacre-Coeur, redo att bli avmålad av en serie tecknare utan verklighets uppfattning. Han målade iallafall, för att gottgöra, dit ett Eifelltorn.

Even on the kitchen zink - think pink

image149

Fredag
Var
Hos Karin, med Annie och Marit
Föda Jättegod middag, halv semla och kocosboll och te
Med Sex and the city, wild boys, och nån jättebra anime film

Lördag
Var
Hos den andra Karin, Karin och Erik
Föda Nygräddade pannkakor(!!!! det har jag aldrig ätit till frukost förut!!) och kladdkaka och te
Med Kär i Paris med Audrey Hepburd

Kväll
Var
Hos mig med Katti
Föda Pastasallad, rostade soyabönor, kladkaka och glass och te
Med Lite, lite Carrie, Girls just want to have fun, Pretty woman (jag har ändrat mig, den ÄR bra) och the Comittmments (hur det nu stavas)

Eftersom jag drukit kopiösa mängder te har jag varit ständigt kissenödig och eftersom jag är gravt sockerchockad ska jag ut och spinga nu.
Söndagsfrukosten (smoothie på annanas, äpple och groddar) sparkade igång min och Kattis hälsovecka! Hejdå kakor, onödigt socker och godis, och kaffe. Hej gröt, smoothies och mer träning. Inte för vikthets, vi ska må bra och tänka rosa.
Min kära vän Frida har uttryckt det hela väldigt bra (hon hittade det i någontidning, men egentligen är det lika troligt att hon skulle ha sagt det själv): teori är grått, verkligeheten är rosa.

Walking down the street

Jag är klar! Kinesiska frågor, franska redovisning, engelska redovisning och historia inlämning! Hurra, plötsligt känns allt så sjukt mycket lättare! Jag hade inte fattat hur upp-speedat stressad jag var innan det var över.

image148

Iadg ska jag antagligen träffa Karin för någonting roligt, och imorgon ska Katti (utan att glömma för en gångs skull) och jag har pretty woman kväll. Jag har verkligen bestämt mig för att inte hata den den här gången! Hoppas det går, för det är verkligen en film jag egentligen vill gilla. Då blir filmtrion komplett; Dirty Dancing, Flaschdance och Pretty woman!

RSS 2.0