Rangordning



HahahahaJA!!! Mina förhandstippadefavoriter gick vidare; H.E.A.T! De var ju faktiskt jättebra och såg ut som det transporterats i ett svart hål från 70-talet som mynnade ut i ett maskhål till årets melodifestival i Skellefteå.

Det jobbiga med att byta blöja på folk är att
1. när man bara ska torka av dem lite snabbt för fräshhetens skull och upptäcker att de håller på att bajsa, ev. precis slutat.
2. använda hanskar som bara (detta är vetenskapligt bevisat och de används på ALLA våningar) håller bakterierna borta i ca 3 sekunder. efter den tiden går det rakt igenm, inte bajset då, men bakterierna från det och det känns ju lite äckligt. Särskilt om man vill stryka bort lite hår från ansiktet.
3. när man ska knyta ihop påsen med blöjan m.m. och lukten från bajest/kisset bara slårt emot ens anskite med en sådan kraft att man känner sig luftburet våldtagen.
 
Imorgon är det sista dagen på lovet, i början gick det jättelångsamt, nu går det jättesnabbt! Först jobba, sedan plugga och sen blir grädden på moset Mia och Klara och reprisen av Melodifestivalen! Jag hann inte se hela idag!!!! 

Kommentarer
Postat av: jessika

mm. nästan så att jag börjar fundera på att börja jobba på ett demensboende. härligt. heeeh.

2009-02-15 @ 00:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0