Hej bloggen

Jag måste bara skriva av mig lite. Idag har varit en sån otroligt trevlig dag! Jag har äntligen klarat av min redovisning, som väl gick helt okej. Inte mer, inte mindre.
Och, har kommer det stora och:et, som altid brukar vara ett men, men idag är det ett och) jag har känt mig jättesnygg. Det är en sån otroligt underbar känsla. Knallröda naglar (som emma var så gullig och märkte <3) och matchande läppar. Ifyllda ögonbryn, jag är på väg att skapa de bitch-bryn jag verkligen vill ha och härligt mycket mascara. Detta var iof saker som man kan använda för att dölja, men jag själv tyckte de framhävde och jag blev för omväxlingsskull glad när det var jag själv som stirrade tillbaka på mig när jag tittade i en spegel.
Detta har gjort mig så lycklig och jag kom även ihåg att hämta upp mina upplagda cheap monday jeans som jag köpte i tisdags. Nu har jag gjort engelska (alltså legat på soffan och läst en grymt bra bok, Jane Eyre) och ska strax åka till gymmet, innan förbereda lite för STLM imogon. Allt känns så bra just nu och jag älskar alla i min klass. Nästan. (var jag bara tvungen att lägga till, men det känns iaf grymt bra att ta studenten med dessa människor) *Lyckligt leende och lite dregel*


Lycka är bland annat att äta choklad med en present inuti vid medelhavet i 30 graders värme.

Kommentarer
Postat av: Katrin

Vad underbart. Älskar bra dagar. Snart får vi ha en bra dag tillsammans. Men först ska LinIS bara resa runt halva jorden din lilla världsvana kvinna ;) Sedan så! Puss love.

2008-11-21 @ 11:06:25
URL: http://katrinkaroliina.blogg.se/
Postat av: egoflow.

Härligt! Då fick jag lite fredagspepp!

2008-11-21 @ 11:18:15
URL: http://http:/egoflow.blogg.se
Postat av: Sassy

Vilket grymt inlägg! Det är så härligt med de där dagarna när man bara känner sig så underbar!

2008-11-23 @ 15:52:01
URL: http://eurotrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0