Systrar i kjol




Igår var vi på middag hos Lasse Helan och Niklas, det var väldigt trevligt och fullt av prat och fotoalbumsvisning om våra skidresor...Herreguuud vi hittade det fuuulaste korten där ALLLA så helt fruktansvärda ut! Hjälp, man blev verkligen rädd!

Min mensvärk har lagt sig och med en liten sjalett runt huvudet städar jag mitt rum med friska tag! Har upptäckt att det inte är så jättemycket kvar i skolan som det ser ut nu, det gör att min motivation håller i sig. Jag vill bara rusa mot ordning och reda och komma hem med famnen full av glänsande mappar, pärmar, skrivböcker och häftapparater!!!

Akut update:
Jehovas var precis här!!!!! Det har aldrig hänt i detta hus innan! Det var två jätte unga tjejer i basker! Jag är verkligen i CHOCK!

Kommentarer
Postat av: Karin

tjusigt:))

2008-11-16 @ 12:10:13
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Mindy

Söta bilder på er :)

2008-11-16 @ 12:25:51
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sassy

Åh, vad fina ni var, särksilt du:)



Ja, färg gör allting roligare, mer färg åt folket!

2008-11-16 @ 13:08:59
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: STORA GUMMAN

No offence mot henne, men du äger verkligen din syster stilmässigt! Så jävla snygg. :) Btw, vad tycker du om den här snubben:

http://www.legayblog.com/2008/06/fashion-shows-o.html

han bodde på mitt internat! först nu fick jag reda på att han är värsta modellnissen och när jag sökte på hans namn var han på asmånga gaybloggar, lol! han är jävligt konstig. klart offer för curlinguppfostran och väldigt ego men ändå väldigt schysst

2008-11-18 @ 22:30:19
URL: http://mentalgarn.nogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0