Badkväll i kulturnatten


      

Det borde heta kulturkvällen/eftermiddagen. Det var ju typ slut innan vi hade hunnit bli torra bakom öronen. Men - det var i Karins hem det roliga hände, och där var vi ju faktiskt större delen av kvällen så det var lyckat ändå.

Nu är det verkligen officiellt - badkar är så sjukt underskattade! Det är ju en av Guds allra finaste gåvor till människan, så det borde vara lag på att ha ett i varja hem! (Även fast jag vet att kyrkan och staten är skillda i Sverige) Med en rosa glitter badbomb från Lush (alltså fullprobbad med nyttiga och naturliga oljor) kan det inte gå fel! Det var så sjukt mysigt och så sjukt kul.

Efter att ha mött upp elin lallade vi omkring på stan lite. Det var inte okej kan vi ju sammanfatta det som. Elin tog ett bussen hem för att vara fräsh som en nyponros för sin stundande konsert och vi bestämde oss för att gå hem och dricka kaffe. Utan för Indigo stog världens längsta vita limousine. Vi rusade fram för att pressa näsorna mot fönstret för att kunna kika in i de svart tonade rutorna, men då hördes en röst bakom oss:
-Det där funkar ändå inte tjejer.
Det var Mr Tony himself, han öppnade istället bilen så vi kunde ta oss en ordentlig titt och nu vet vi alltså hur vi tar oss från champange frukosten till skolan! (Det kostar 3000kr i timman, så om man åker från Karin och är 8 pers blir det ju typ ingenting!)

Sen var det kaffe på balkongen och ostmackor, åh sååå goooott, innan jag också drog mig hemmåt.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Coolt!

2008-10-11 @ 18:40:30
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0